Stilling: helse > influensa >

hva er en intrauterin graviditet?

   En intrauterine svangerskap er definert medisinsk som et svangerskap som skjer innenfor livmoren. I andre ord: en normal graviditet. Graviditet er en spesiell og fantastisk tid fylt med glede og utallige bekymringer og undere, men å vite litt om hva du kan forvente kan gjøre mye for å redusere noe av bekymringen

Varighet

Fra unnfangelse til fødsel, er en typisk intrauterin graviditet oppdelt i tre deler, eller trimester, og gjennomsnitt 40 uker. Men er alt 38-42 uker som normalt.

Utvikling

Fra ca 12 ukers svangerskap, er føtal strukturer fullt formet, trenger bare sunn modning av intrauterine svangerskapet slik at barnet kan fortsette å vokse og utvikle .

Heartbeat

Med bruk av en Doppler, en lytter enhet som forsterker lyden, kan fosterets hjerteslag bli hørt på, eller rundt 12 ukers svangerskap for en ukomplisert intrauterin graviditet. Denne enkle lyd kan være veldig betryggende for en mor-å-være.

Fordeler

En normal intrauterine svangerskap har flere fordeler for mor-å-være, og kan omfatte lindring av allergi og astma, kreft beskyttelse, lindres endometriose og lindring av migrene hodepine senere i svangerskapet.

Advarsel Skilt

Under en intrauterin graviditet, er mange ting erfarne, men på noen vanlige, muligens alvorlige symptomer være oppmerksom på og å diskutere med en helsepersonell omfatter vaginal blødning, tap av vaginal væske, en endring i fosterets bevegelse eller sterke magesmerter.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------