Stilling: helse > influensa >

hvordan å lage din egen varmepakninger å berolige muskelspasmer

  Med en symaskin og noen ting som er vanlige rundt om i hjemmet kan du lage din egen holdbare varmepakninger til enkelt ømme verkende muskler som er gjenbrukbare.
Du kan også sy et par hånd hvis du er en bestemt å sy for hånd. Meg, jeg liker ikke stakk fingrene med disse nålene . . . LOL

Du trenger:
skrap stoff eller putevar hvis du ønsker å klippe den opp i mindre mer håndterlige biter
. tørr ris.
Symaskinen eller viljen til å sy for hånd.


en.
Første finne ut hvor stor du vil at varmepakninger. Hvis du ønsker en for nakken en lang og tynn en vil gjøre, men hvis du ønsker en for ryggen det må bli større. Jeg liker store gater for å dekke et større område av ryggen min så jeg bruker lite putevar. Men egentlig størrelsen er opp til deg.
To.
Hvis du gjør en for nakken må du gjøre et rør ut av stoff, tett ene enden og så slå den høyre side ut. Fyll med ris til ønsket plumpness, og deretter sy den andre enden lukket.
Tre.
Hvis du gjør en stor en som jeg nevnte å dekke deler av min øvre rygg og skulder område så kan du ta et lite putevar og bruke symaskin du vil sy rør inn i putevar lengden kloke. På denne måten hvert rør skal ha en åpning i den åpne enden av putevar. Jeg gjør min rør 3 inches bred. Så heller du en kopp med ris til hvert rør, la for 2 inches over der toppen av risen er, og så når alle rørene har en kopp ris i dem, vil du sy på tvers av putevar bredden lurt å lukke hvert rør. Så igjen fylle hvert rør med en kopp ris, så når du har lagt ris i alle rørene, igjen la 2 inches og sy over putevar igjen for å stenge av rørene. Fortsett å gjøre dette før du varmen pad er den størrelsen du ønsker, så kutt over putevar slik at for 3 inches, og brett 1 tomme innover og sy posen lukket.
fire.
Når du har din varme pads ferdig vil du da kunne plassere dem i mikrobølgeovnen i et minutt eller så å varme dem til å bruke.

Tips og advarsler


 • For mindre varmeplater kan bruke sokker så lenge det ikke er noen hull i dem.
 • for fuktige varmen du kan plassere den inne i en ziploc baggie og deretter pakke den med et fuktig håndkle eller vaskeklut
 • En venn av meg har nettopp minnet meg på at du kan bruke knust valnøttskall som å fylle hvis du kan finne det. Jeg kjøpte en 50 # bag på den lokale fuglen butikken for $ 15, bruker jeg det for min buret bunner. Jeg lurer på hvor mange varmepakninger jeg kan gjøre med 50 # . . . bare tuller!
 • Vær forsiktig når du bruker mikrobølgeovn til å varme opp varmeputen som du lett kan gjøre det for varmt og få brent.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------