Stilling: helse > influensa >

hvordan å stoppe en pjokk fra hostende

  Enten du pjokk har en stygg forkjølelse eller et mysterium hoste, er det viktig at du får hoste roet slik at du både kan få litt søvn, og komme seg fra den ubehagelige sykdom. Mens du bør alltid ta en kronisk hoste pjokk til barnelege, må du kanskje vente noen timer før kontoret åpnes hvis du har å gjøre med natten hoste. Heldigvis er det flere tiltak du kan ta for å håndtere dette problemet og hjelpe deg både hvile

Du trenger:.
Yoghurt
. Juice.
Kjøttkraft.
Karo sirup.
Chewable acidophilus.
Vicks VapoRub.


en.
Vakuum alle tepper. Babyer krypende på gulvet kan komme i kontakt med kjemikalier, støv, kjæledyr dander eller støvmidd som kan be en allergisk reaksjon og hoste.
To.
Offer væsker. Vann, utvannet fruktjuice og klar buljong er alle gode måter å holde barnet hydrert, og gjør stor expectorants.
Tre.
Feed pjokk vanlig (ikke-sugared) yoghurt. Den "vennlige" bakterier i yoghurt bekjemper infeksjoner og støtte immunforsvaret. Dette er spesielt viktig å ha hvis en lege har barnet tar en resept på antibiotika. Uten de gode bakteriene som kan bli ødelagt av antibiotika, kan ukontrollert gjær form og faktisk reise til bihulene. Sinus drenering er en viktig årsak til hoste.
Fire.
Prøv karo sirup. Karo sirup kan pels i halsen og redusere hoste. Men husk, som alle sirup, er det lastet med sukker. En sunn gutt fylt med sukker er en dårlig idé, en syk, hoster Mumle hyped opp på sukker er enda verre, så vær moderat i dosering din. Ikke gi Karo hvis barnet er på antibiotika.
Fem.
Sjekk ut barns chewable former for acidophilus. Dette er en annen måte å lage tarmen-vennlige bakterier.
6.
Smooth Vicks VapoRub på bunnen av barnets føtter. Glatt på salve og dekk med sokker. Dette er en gammel koner 'middel, men mange barn og voksne hevder å dra nytte av det. Det vil ikke skade, og det kan løse problemet.
7.
Lege. Kontakt lege dersom hosten vedvarer gjennom hele natten, eller barnet har feber og problemer med å puste.

Tips og advarsler


 • Holde en pjokk rolig kan bidra til å forhindre hoste på nytt, da et tungt pust fra lek eller gråt kan irritere allerede betent vev i halsen .
 • Hvis barnet ditt har en alvorlig hoste, ta henne med til legen umiddelbart.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------