Stilling: helse > influensa >

hvordan bli kvitt en tørr hoste naturlig

  En tørr hoste kan være en smertefull opplevelse, spesielt siden halsen blir mer irritert med hver bout. Det er forskjellig fra en produktiv hoste, eller en som løsner slim i halsen. De har en tendens til å stamme når slimet blir veldig klissete, og hoste er ikke nok å fjerne det. For de av dere som ikke liker legekontorer eller medisiner, er det noen effektive måter å kvitte seg med en tørr hoste naturlig

Du trenger:. .
Honey
Brandy (valgfritt).
Kokende vann.
Håndkle.
Peppermints.


en.
Swallow en teskje honning 2 til 3 ganger om dagen. Honey smører halsen for å holde den fra å bli tørr og kløende. Legge noen dråper av brennevin kan også hjelpe tømme halsen mens belegget det.
To.
Fyll vasken med kokende vann og hold hodet over det å inhalere dampen. Tent et håndkle over hodet for å fange i dampen, slik at du kan få mer inn med hvert åndedrag. Dampen vil hjelpe løsne slimet fu00F4r halsen, kvitte deg om hoste.
Tre.
Suck på en peppermynte godteri når trangen til å hoste begynner. The candy vil fungere som en pastill for å berolige halsen og holde deg fra å hacke.
Fire.
Sov med hodet hevet. Dette vil gi slim for å tappe fra halsen gjennom hele natten, reduserer sjansene for hoste.
Fem.
Slutte å røyke. Denne vanen er en av de viktigste årsakene til en tørr hoste, så eliminerer det ville bli kvitt den irriterende hoste også.

Tips og advarsler


 • Hvis en tørrhoste varer i mer enn 3 uker, bør du oppsøke lege.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------