Stilling: helse > influensa >

hvordan du bruker nattlysolje å starte arbeid

  Ifølge National Institutes of Health, er nattlysolje høy i prostaglandiner og inneholder gamma-linolensyre, en type omega-6 fettsyre. Prostaglandiner mykne livmorhalsen slik at den er moden for å starte dilatasjon og effacement som arbeidskraft utvikler seg og blir naturlig produsert i større mengder i kroppen i forberedelse av fødselen. Bruk av nattlysolje å starte arbeidskraft har vært rundt i lang tid, og mange jordmødre sverger til denne teknikken når hjelpe gravide pasienter forberede for levering. Nattlysolje ikke direkte utløser starten av arbeidskraft, men arbeider av bløtgjør og modningen av livmorhalsen. Dette gjør at babyens hode å engasjere seg i bekkenet, og dermed oppmuntre dilatasjon. Ikke alle er enig i at nattlysolje hjelper til å myke opp livmorhalsen

Du trenger:. .
500mg nattlysolje kapsler
Hansker.


en.
Besøk din fødselslege om tillatelse til å bruke nattlysolje å starte arbeid, og å gjøre visse din membranene er intakt. Innføringen av et stoff inn i skjeden, eller gjennom livmorhalsen, etter en tåre eller brudd i membraner kan føre til en alvorlig infeksjon som kan sette deg og barnet i fare.
to.
Ta to 500 mg kapsler med nattlysolje daglig, så snart som 36 ukers svangerskap. Dette vil bidra sakte modnes og mykgjør livmorhalsen, men vil ikke føre til at du gå inn tidlig fødsel.
Tre.
Øk mengden av kapsler du tar hver dag til tre eller fire når du når 38 ukers svangerskap. Redusere dosen hvis du opplever kvalme eller diaré, to vanlige bivirkninger av nattlysolje.
Fire.
Sett inn en kapsel i skjeden før sengen hver natt gjennom de siste ukene av dine graviditet. Dette bør gjøres umiddelbart før sengetid, som kroppen din varmen vil løse opp kapselen, og oljen vil lekke ut av skjeden din hvis du går rundt.
Fem.
Bruk nattlysolje som en del av en perineal massasje. Har partneren din hjelpe deg med dette, om mulig. Mange studier, inkludert en publisert i American Journal of Obstetrics og gynekologi, viser at daglig massasje av perineum under den siste måneden av svangerskapet reduserer sannsynligheten for at en episiotomy vil være behov under levering.

Tips og advarsler


 • Bruke nattlysolje ikke er allment akseptert i det medisinske fellesskapet.
 • Snakk med helsepersonell før du tar noen urte supplement.
 • En studie publisert i mai 1999 nummer av Journal of Nurse-jordmorutdanning klarte ikke å vise en forkorting av svangerskapet, eller en nedgang i arbeidskraft lengde på kvinner som forbrukes muntlige nattlysolje fra den 37. uke frem til fødselen.
 • Ikke ta nattlysolje før den 36. uken av svangerskapet.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------