Stilling: helse > influensa >

hvordan du kan holde hodet lice fra å komme tilbake

  Mens lus er ikke farlig og ikke spre sykdom, er de svært vanskelige å bli kvitt og kan føre til intens kløe, hudirritasjon, og hudinfeksjon. Ifølge Nemours Foundation, barn mellom 3 og 12 år er mest utsatt for fangst lus. Symptomer på hodelus er riper, små røde sår på hodet, og tilstedeværelsen av små, hvite prikker i håret. Disse spesifikasjoner er klekket lus egg, og de er vanligvis lettere å se enn den faktiske hodelus.
The American Academy of Pediatrics sier at hodelus angrep er ikke et resultat av dårlig hygiene og alle sosioøkonomiske grupper er like påvirket. Forebygging av lus på barn i skolealder er vanskelig, men tidlig identifisering og behandling er viktig for å hindre at andre familiemedlemmer fra fangst lus

Du trenger:. .
Over-the-counter medisinert lus shampoo
Fine kam.
Store plastposer.


en.
Bruk en sjampo lus på hver medlem av husstanden. Selv om noen familiemedlemmer ikke ut til å være infisert, kan nits være til stede i håret og føre til reinfeksjon.
To.
Fjern eventuelle gjenværende eggene i håret etter bruk av lus shampo. De fleste over-the-counter produkter inkluderer en spesiell nit kam som er svært effektiv på å fjerne nits fra håret. En vanlig fin kam fungerer like godt.
Tre.
Unngå å vaske barnets hår for to dager etter behandling med en medisinert sjampo, og bruk aldri en hårtørrer på hår som har blitt behandlet , som ingredienser i noen medisinert sjampo er brannfarlig.
fire.
Unn hele hjemmet ved å dyppe pensler i veldig varmt vann i ti minutter, vaske alle sengetøy i huset i vann som er minst 130 grader F, rens elementer som ikke kan vaskes i maskin i maskinen, og grundig støvsuging tepper, møbler og madrasser. Elementer som ikke kan renses kan være forseglet inne i en lufttett pose i to uker.
Fem.
Husk å vaske barnets utstoppede leker. Foreldre overser ofte utstoppede dyr når man prøver å eliminere lus fra hjemmet. Utstoppede dyr barnet sover med eller holder på sengen er svært sannsynlig infisert med lus. Vask dem i vaskemaskinen i veldig varmt vann, eller forsegle dem i plast i to uker eller lenger før du lar barnet ditt til å spille med dem igjen.
6.
Gjenta behandlingen på håret en uke etter den første søknaden av lus sjampo. Dette gjør det mulig å fange noen lus som kan ha klekket fra eggene savnet under den første behandlingen.
7.
Sjekk hvert medlem i husholdningen for lus og luseegg hver 3 til 4 dager før alle i hjemmet har testet negativt for lus i minst 4 uker.
8.
Lær barna å unngå deling kammer, børster, luer, jakker og med andre barn på skolen. De fleste barn fangsten lus fra klassekamerater på grunn av nærheten av barn til hverandre og det faktum at klasserommene normalt holde personlige gjenstander i trange rom.
9.
Ring skolen hvis barnet ditt blir smittet med lus gjentatte ganger i samme skoleåret. Insister på at barnet får lov til å holde henne jakken og andre personlige tilhørighet i et trygt sted, og kreve at andre barn i klasserommet sjekkes på nytt for lus før du lar barnet ditt å gå tilbake til skolen.

Tips og advarsler


 • Medicated lus behandlinger aldri bør brukes til barn under to år. Skall og lus må fjernes for hånd.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------