Stilling: helse > influensa >

hvordan du kan redde verden

   Redusere, gjenbruke og resirkulere
Når du endrer din tenkning, endrer du ditt liv. Tilpasning til et grønnere levestandard er verdt det for alle slags grunner og det er ikke bare om jorden. Green vaner ofte spare deg for penger og forbedre din helse og liv, samt
en
Redusere er den viktigste tilnærmingen -. . Det tar ingen energi for å redusere mengden av ting og energi som vi bruker og kjøpe! Å gjøre noe så enkelt som å slå av lys, vifter og klimaanlegg når du forlater hjemmet kan spare en betydelig mengde energi over tid. Det vil også hjelpe deg å spare penger! Når du pusser tennene, sørg for å slå av vannet. Gjør det, kan lagre opptil ni liter vann hver gang du børster
to
Gjenbruk bæreposer -. . Bedre ennå, bare slutte å få dem. Visste du at 14 plastposer bruke samme olje som driver en bil en mil?! Papir bruker enda mer! Kjøpe eller lage noen gjenbrukbare lerret bæreposer. Ta dem med deg når du skal handle, og når du kommer inn i registeret be om å få den pakket i kofferten. Hvis du glemmer poser, sette dagligvarer tilbake i handlekurven og rull den ut til bilen din: holde en pappeske i bilen for gjenbruk. De fleste av de store lageret butikkene allerede benytter denne metoden for shopping
3
IKKE KJØP PLASTIC vannflasker -. . Re-bruker rustfritt stål vannflasker. Med en gjenbrukbar vannflaske trenger du ikke å gi opp on-the-go bekvemmeligheten av flaskevann og du kan bidra til å redusere de skadelige virkningen at flaskevann industrien har på miljøet! Som gruppe er vi kaster bort 40 millioner plastflasker hver dag. Slutte å bruke plast vann flasker og redusere karbonutslipp.
Fire.
Bruk bare biologisk nedbrytbare giftfritt rengjøringsmidler for deg selv og ditt hjem. Bruk en naturlig ikke giftig rensemiddel stedet utsetter deg for den usikre kjemikalier som finnes i kommersielle rengjøringsmidler. Kjemikalier i rengjøringsmidler absorberes av huden og inhalerte mens du bruker dem.
Fem.
Spyl ikke ubrukte reseptbelagte legemidler ned i toalettet. Ifølge EPA, "Hvis du kaster din PPCPs i avløpet eller spyle dem ned i toalettet, og hvis hjemmet er koblet til et kommunalt kloakk system, vil noen av de PPCPs typisk slippes ut i innsjøer, elver, eller hav, fordi de fleste renseanlegg ikke er laget for å fjerne eller ødelegge PPCPs fra avløpsvann. "Studier indikerer at innenlandske septisk systemene ikke ødelegge PPCPs heller.
6.
Bytt ut vanlige lyspærer med sparepærer. Mens en vanlig (incandescent) lyspære bruker varme til å produsere lys, skaper en lyspære lys ved hjelp av en helt annen metode som er langt mer energieffektive-faktisk 4-6 ganger mer effektiv. CFLs inneholde en svært liten mengde kvikksølv forseglet innenfor glasset slange-en gjennomsnittlig 5 milligram (tilsvarer spissen på en kulepenn). Kvikksølv er et viktig, uerstattelig element i CFLs og det er det gjør at lyspæren til å være en effektiv lyskilde. Til sammenligning, eldre hjem termometre inneholder 500 milligram kvikksølv, og mange manuelle termostater inneholde opp til 3000 milligram. Det vil ta mellom 100 og 600 CFLs å like disse beløpene. Bare vær sikker på at du kvitter deg med dem riktig i giftig avfall innsamlingssteder sammen med batterier og andre giftige stoffer. Det er for tiden ingen erstatning for kvikksølv i CFLs, men har produsentene tatt betydelige skritt for å redusere kvikksølv brukt i sine fluorescerende belysning produkter det siste tiåret.
7
Hvis du må kaste ut søppel i en pose, bruke bioplast -. biologisk nedbrytbar, komposterbart plast laget av fornybare ressurser. Laget av naturlige ingredienser, bioplast er fundamentalt øko-vennlig, et stort salgsargument skille dem fra petroleum-basert plast. Bioplast stole mindre på fossilt brensel som karbonkilde, og introduserer også mindre, netto-nye klimautslipp hvis den brytes. De reduserer farlig avfall som følge av olje-avledet plast, som fortsatt er solide i hundrevis av år.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------