Stilling: helse > influensa >

hvordan finne aa møter online

   Det er lett å finne AA møter på nettet. De er praktisk og det nest beste hvis tidsplanen ikke tillater deg å delta Anonyme Alkoholikere møter i person. Det eneste kravet for å bli med er ønsket om å slutte å drikke. Anonyme Alkoholikere følger prinsippene i de tolv trinn for å hjelpe menn og kvinner finner daglig utvinning fra alkoholisme. Det er en av de mest vellykkede måter å slutte å drikke. For å finne AA møter på nettet, gjør du følgende
en.
For AA møter online sjekk ut AAOnline. net. AA møter online avholdes hver dag, inkludert helgene. AAOnline. net er en av de beste nettstedene for AA møter på nettet for svært travle mennesker.
To.
Et annet nettsted for å finne AA møter online er OnlineIntergroup. org. Denne nettsiden har også e-post og lyd AA møter online.
Tre.
Sjekk ut StayingSober. org for uke-lange møter. StayingSober. org har AA møter på nettet som kjører en hel uke lang, så du trenger ikke å planlegge et AA-møte på nettet til en bestemt tid. Nettstedet ber om at du begrenser deling som gjelder din drikking problemet og tema. Sørg for å lese retningslinjene før du deltar i noen AA-møter online.
Fire.
Surf E-aa. org for AA møter på nettet. E-AA gruppe av Anonyme Alkoholikere har en "få hjelp nå", så vel som e-post og chat AA møter online.
Fem.
Sjekk ut AA Live Chat Online Meeting Directory for omfattende tilgang til de fleste AA-møter på nettet over hele verden. Nettstedet er en 24 /7 informasjonsportal til live chat for AA møter på nettet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------