Stilling: helse > influensa >

hvordan holde vulval huden sunn

  Vulva er den synlige deler av de ytre kvinnelige kjønnsorganer. Vulva er den delen av det kvinnelige kjønnsorgan folk vanligvis refererer til som vagina. Kvinnelige genitalia er selv-rensing. Sekreter som kommer ut av vaginal kanalen renser vagina. Såper, vaskemidler og kremer er unødvendig for vulva helse og kan forårsake hudirritasjon. Vulval huden er følsom. Skånsom rensing og pleie er nødvendig for optimal vulval hudens helse

Du trenger:.
Bomullsdott
. Vitamin E olje.


en.
Rens vulva daglig med rent, varmt vann. Unngå å bruke varmt vann, noe som kan irritere den sarte huden. Hvis du har en hånd sprededyse i dusjen, kan du spray vulva direkte med vann. Vær forsiktig så du ikke å sprøyte vann inn i vaginal kanalen. Hvis du ikke har en hånd spray munnstykke, cup hånden for å fylle den med vann og hell vann på vulva din. Forsiktig massasje av vulva å løsne tørket sekret og Smegma. Massasje fra forsiden til baksiden, mot anus, for å unngå oljesøl og forurensing av vagina og urinrøret med tarmbakterier.
to.
Etter rensing, la vulva lufttørke eller forsiktig klapp området tørt med en myk ren klut.
tre.
Fjern Smegma akkumulering daglig. Smegma er et tykt hvitt stoff som er laget av en kombinasjon av døde hudceller og talg. Noen kvinner produserer mer Smegma enn andre. Hvis Smegma ikke blir regelmessig renset fra vulva, lukt og hudirritasjon kan utvikle eller Smegma venstre under klitoris hetten kan føre til klitoris heft. Klitoris vedheft er når klitoris hetten blir sittende fast til klitoris grunn av herdet Smegma. Inspiser vulva daglig ved hjelp av en hånd speil for å se etter Smegma. Sjekk for Smegma rundt kjønnsleppene og klitoris under panseret. Fjern forsiktig Smegma med en bomullspinne fuktet med vann eller vitamin E olje.
Fire.
Bruk løstsittende 100 prosent bomull undertøy. Bomull er et pustende materiale som lar luften strømme til vulval huden. Luftstrøm er nødvendig å opprettholde en sunn kvinnelig genital miljø. Undertøyet bør være løstsittende å unngå friksjon. Tett undertøy gnir vulval huden og kan forårsake irritasjon. Skrittet av undertøy skal være hvite. Farget materiale inneholder fargestoff som kan gi irritasjon i vulval området.
Fem.
Bruk unscented hvitt toalettpapir. Både duft og dye forårsaker irritasjon i delikate vulva. Forsiktig klappe vulva med toalettpapir etter vannlating for å unngå irriterende friksjon og kontaminering av vagina med tarmbakterier.
6.
Fukte en tørr eller irritert vulva med vitamin E olje. De vitamin E olje fukter huden og gir en beskyttende barriere mellom huden og utenfor irritanter. Hvis vulva ikke er tørr eller irritert, bruke vitamin E olje er unødvendig.

Tips og advarsler


 • parfymert pulver og spray er unødvendig for vulva lukt. De er ikke bare unødvendig, kan de forårsake hudirritasjon noe som fører til vulval lukt. Skånsom rensing er alt som kreves for optimal vulval hud helse. En ren og sunn vulva ikke har en dårlig lukt.
 • Denne artikkelen er for informasjonsformål bare og er ikke ment å fungere som eller erstatte medisinske råd. Vulval hudirritasjon kan være forårsaket rensemidler eller mer alvorlige tilstander som bakterie-eller seksuelt overførbare infeksjoner. Alltid søke hjelp hos en lege når helsemessige problemer utvikler seg.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------