Stilling: helse > influensa >

hvordan kontaktlinser arbeid

  

Du trenger:
Cool springvann

Bruke Kontaktlinser

Kontaktlinser er plassert i øyet, der de ligger på toppen av hornhinnen. . Kontaktlinser værende i øyet fordi de holdes på plass av tåre belegg som dekker den fremre delen av øyet og øyelokket press. Kontaktlinser kan brukes til å korrigere langsynthet, nærsynthet, presbyopi og astigmatisme.

Hvordan kontaktlinser feil Vision

I følge eyedocs. com, er tåkete syn forårsaket når lyset ikke er riktig fokusert på netthinnen. Netthinnen er den delen av øyet som er ansvarlig for å skifte lys til elektrokjemiske impulser som sendes til hjernen. Linsen hjelper øyet å fokusere lyset riktig på netthinnen, som resulterer i klarere syn. Dersom den enkelte har presbyopi (tåkete syn når man ser nærmere på noe), kan lesebriller fortsatt være i blant nødvendig i tillegg til kontaktene.

Kontakt Resept

I følge allaboutvision. com, er kontaktlinser foreskrevet med varierende grad av refraktiv strøm eller korreksjon. Den reseptbelagte styrke er representert av et tall, kalt makten nummeret. Kraften tallet angir hvor mye lys må være bøyd for å perfekt syn. Oftest, linser er i stand til å gi 20/20 syn, men ikke alltid. Et plusstegn foran makt tallet indikerer at korreksjonen er for hypermetropi (langsynthet) og en minus foran makt tallet indikerer at korreksjon av for myopi (nærsynthet).
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------