Stilling: helse > influensa >

hvordan roe ned

  I tilstand av fortvilelse og sinne, trenger man bare å være rolig og berolige seg selv. For dette har du å finne ut nøyaktig hva hjelper deg å slappe av gjennom egen erfaring
en
Her er noen grunnleggende trinn som du kan følge for å berolige deg selv:
Control selv dermed vil du kontrollere situasjonen
<. br> 2.
Pust dypt fra magen, som vil slappe av deg mer.
Fortsett å puste og gjenta rolig ord som: "roe ned", "ta det med ro", "alt vil bli bra"
3
. Husk en lykkelig hendelse eller en fin opplevelse i livet ditt. Husk alle detaljer, å la deg vekk fra den spennende situasjonen så lenge som mulig
4
gå en tur -. . Trening kan være en stor stressavlastning i seg selv, så det hjelper du blåse ut damp og frigjøre endorfiner. Gi deg selv den nok tid til å tenke på problemet. Noen ganger når du tenker over det, finner du at situasjonen ikke fortjente alle som sinne.
Fem.
Møt nære venner, vil de være klare til å gi deg den moralske støtten du trenger .
6.
Gå til cenima, konserten, eller bare være hjemme og se dine favoritt-film eller spille på videoen.
7.

Bear alltid i bakhodet at det noen gang problemet er alvorlig å bli gal retning det ikke vil løse det og til tross for problemet ditt liv vil fortsette og du må fortsette å leve det og nyter det.

Tips og advarsler


 • Ta en pust-Hvis du ikke er i posisjon til å dra, kan du føle deg bedre med en gang ved å praktisere pusteøvelser. Få mer oksygen inn i kroppen din og slippe fysiske spenning er to måter at pusteøvelser kan nytte for deg.
 • Når du har vært i stand til å roe ned, bør du være i en bedre posisjon for å ta det stressende situasjoner du opplever. Det er også en god idé å vedta noen vanlig stressdempere og sunn livsstil vaner, slik at du kan redusere dine totale stress nivå, slik at du opplever mindre stress og er mindre plaget av stressende situasjoner du møter.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------