Stilling: helse > influensa >

hvordan ta vare på et sykt barn

   Omsorg for et barn syk hjemme kan være en utfordring, spesielt når de er i alderen 5-8. Jeg har en 6 år gammel som får forkjølelse og blir veldig grinete. Her sre noen tips for å gjøre at tiden går lettere og effektivt få barnet tilbake til helse fra en forkjølelse eller influensa

Du trenger:.
Barnet
kaldt medisin.
Orange Juice.
Love.


en.
Vare på et sykt barn hjemme kan være en utfordring, får de grinete, irratible og liker ikke å bli syk. Barn er fjærende skjønt og har stor immunforsvar hvis sunt ellers. Hvis barnet er syk hjemme med influensa eller kaldt det jeg gjør kan hjelpe. Gi dem masse vann og Orange Juice hele dagen. Jeg bruker Dimetap som bidrar til å lindre symptomene og gi den til gutten min på 10 er.
To.
Prøv og samhandle i løpet av dagen. Noen ganger er barna tror de føler seg bedre plutselig fra medisinering og ønsker å roughhouse, holde dette til et minimum, og holde dem interaktive inne i huset ved å lese bøker, spille spill eller ser på barnas show. Dette synes å fungere for meg og min sønn er 6 og har en tendens til å ønske å roughhouse etter at han begynner å føle deg bedre.
Tre.
Har barnet hvile på ettermiddagen og gi dem tid yo start føler seg bedre. Barn elsker samspill, sin del av utvikling sine og når de føler seg syke det er flott å samhandle selv om du bare lese en bok. Husk de vil ikke være syk for lenge og dette er den tiden du kan tilbringe med dem mens de er under du bryr deg hjemme, ta det som en velsignelse i forkledning. Jeg gjør.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------