Stilling: helse > influensa >

hvordan du kjøper høreapparat som er riktig for deg

   Savner du å høre ord på TV uansett hvor mye du skru opp lyden? Har du problemer med å følge samtaler i et støyende rom? Ber folk om å gjenta det de sier når man snakker i en mobiltelefon? Du kan korrigere hørselstap med høyre høreapparat. Her er hvordan du skal gå om å kjøpe et høreapparat
en.
Først må du få sjekket hørselen. Det er 2 måter å gjøre dette. Du kan gå til en Øre, nese, hals og legen (ØNH står i høringen samfunnet), eller direkte til en audiograf. Jeg anbefaler at du går til en ØNH lege. Din helseforsikring skal dekke hørselstest.
Det finnes to typer hørselstap, følsomhet tap og tap av forståelse. Følsomhet tap kan vanligvis rettes til enhver tid, men når du begynner å miste forståelsen du kan ikke få det tilbake hvis du lar den ubehandlet. Det har å gjøre med hårcellene i øret (se bilde).
hørselstest kan fortelle om tapet av forståelse er å høre i slekt eller hjerne funksjon problem.
to.
Når det er bestemt hørselstapet er alvorlig nok til å rettferdiggjøre et høreapparat for å løse problemet, må du sette opp en avtale med en audiograf som kan beskrive alle de ulike typene av høreapparater: i øret modell, over øret, og programmerbare høreapparater for ulike problemer.
Få en kopi av hørselen testresultater og ta dem til audiograf anbefalt av ØNH doc, eller gå online for å finne en audiograf i ditt område. Prøv Hearingplanet. com. Når du arbeider med høringen Planet de vil hjelpe deg med hele prosessen med å velge en audiograf og gjøre avtalen og du faktisk gjøre avtale med dem.
tre.
Etter møte med audiograf og fastsettelse av høreapparater du trenger, ikke ta beslutningen om akkurat da. Siden de fleste helseplaner dekker ikke høreapparater det er et konkurranseutsatt marked i høreapparater.
Gå hjem og gå online for å sjekke ut prisene på de høreapparat som ble anbefalt. Høreapparatet prisene varierer fra $ 2800 et par opp til $ 5800 avhengig av hvilken type du kjøper. Det er ca $ 400 til $ 500 av slingringsmonn mellom den pris audiograf vil sitere og prisen du kan slå seg ned på. Har noen alternative priser hendig når du foretar den endelige avtalen.
Be alltid om to år gratis batterier og en god reparasjon /utskifting garanti kontrakt. Høreapparat batterier bare varer 7-9 dager. Batteriet teknologien ikke har nådd det stadiet der du kan lade dem som mobiltelefoner.
Tenk på høreapparatet kjøpet i samme sporet som å kjøpe en stor TV eller en ny vaskemaskin /tørketrommel. Ditt høreapparat er et personlig apparatet, ikke en medisinsk enhet. Forhandle og få de beste prisene.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------