Stilling: helse > influensa >

hvordan du velger en organisk baby formel

  Med alle de skremme ca melamin fra Kina funnet i vår dyrebare tilførsel av baby formel, er dette mer enn et tilfelle av kjøperen pass opp. Helsen til uskyldige spedbarn står på spill. For hva det er verdt, sier jeg, ta det som et øyeblikk av opplysning. Babyen fortjener kun det beste, så hvis du velger å bruke formelen, hvorfor ikke gjøre det absolutt beste valget

trenger du:?.
Rustfritt stål gryte med lokk
250 ml av renset vann.
1 tomme av fersk ingefær rot.
En te-pose Fennel. MobiltelefoniEn te-pose av kamille.
et rivjern.
Baby flaske.


en.
Vi vet alle at brystet er best. Men noen ganger, når dette alternativet ikke er mulig eller uønsket, er formelen nødvendig å supplere ernæring i første leveår. Dette er tiden hvor de stadig utvider barnet hjerne krever mest essensielle fettsyrer og proteiner. Alle de mer grunn til at du ønsker å velge den beste formelen. First things first, GO ORGANISK! Økologisk formel er fri for sprøytemidler, ugressmidler, soppmidler, storfe veksthormoner, antibiotika og andre eksperimentelle cocktails med søppel som er rikelig i dagens matforsyning. En utvikling av babyens hjerne er ingen match for disse nevro-toksiner og bør unngås hvis mulig
2
Det er mange organiske formler å velge mellom, inkludert:. . Meieri, laktosefrie meieri , i tillegg til alternativer med probiotika (som bygger en solid fordøyelseskanalen og helse immunsystem) og DHA /ARA (fettsyrer viktig for hjernens utvikling) å velge mellom. Etter en mulig prøving og feiling periode og gode råd fra barnelege din, vil du vite hva slags formel som passer for din baby.
tre.
Forskning selskapet som du kjøper fra. Jeg ble forskrekket over å oppdage organiske formelen jeg velger gjorde min sønn syke! Den ble laget av DHA kilder avledet fra alger som hadde blitt bleket, deodorized, og winterized. Jeg trodde jeg var beskyttet fordi den var økologisk, så er jeg varsle alle foreldre: Ring produsentene av formelen din bedrift og spør dem hvordan de behandler sine DHA! De er påkrevd av FDA forskrift å avsløre denne informasjonen til deg.
Fire.
Vite hvilken type sukker som finnes i din babyer formelen. Det kan være alt fra mais sirup faste stoffer, (som i hovedsak er behandlet sirup) til høy fruktose mais sirup. Du ønsker å unngå disse to kunstige søtningsmidler som pesten. Selv om de er laget av mais, er disse sukker så meget raffinert og genetisk endret på en slik måte at kroppen din ser dem som giftig. Se etter naturlige søtstoffer som brun ris sirup og agave nektar. Unngå stokk juice, fordampet stokk juice, etc, selv om økologisk. Dette er bare sunn navn for tabellen sukker eller sukrose.

Tips og advarsler


 • Prøv Nature's One Formel eller jordkloder Best
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------