Stilling: helse > influensa >

hvordan komme morgenen etter pille

   Den "morgenen etter" pillen brukes for å unngå graviditet i tilfelle en nødsituasjon. De mest populære er Levonorgestrel, en progestin-only prevensjonsmiddel bedre kjent under sitt merkenavn, Plan B. Siden august 2006 har Plan B vært tilgjengelig over-the-counter til kvinner 18 og over. Unntatt i delstatene Washington, California, Hawaii, Alaska, New Mexico, Maine, New Hampshire, Massachusetts, og Vermont, de under 18 kan få morgenen etter p-piller med en resept bare

trenger Du:
Large teppe eller svøping teppe.


en.
Besøk Planned Parenthood. Hvis du er over 18, eller lever i en tilstand som gjør Plan B tilgjengelig for mindreårige over disk, er Planned Parenthood et enkelt sted å plukke opp nødprevensjon-eller noen prevensjonsmidler for den saks skyld. Planned Parenthood tilbyr et utvalg av lavpris tjenester og rådgivning for kvinner. De er tilknyttet helsestasjoner som ansetter leger som kan skrive ut en resept om nødvendig.
To.
Kontakt private helsepersonell. Du kan også få nødprevensjon direkte gjennom din vanlige private helsepersonell. Hvis du trenger en resept, er dette mest sannsynlig den raskeste og mest diskret måte å få en.
Tre.
Gå til det lokale apotek. Få Plan B fra en lokal stoffet butikken eller apotek er nok litt dyrere enn å få den fra Planned Parenthood, men det kan også være raskere og mer praktisk. Prisene varierer, men en pakke av de morgenen etter pillen vanligvis koster mellom $ 20 og $ 50.
Fire.
Bruk vanlige p-piller. I en ekstrem nødsituasjon, hvis noen grunn er det vanskelig eller umulig å få Plan B, tar en hel løpet av din one-en-dagers kombinasjon p-piller i to mega-doser linjeavstand 12 timers mellomrom, vil fungere som en grov morgenen etter pillen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------