Stilling: helse > influensa >

hvordan stoppe kvalme når man tar prenatal vitaminer

  Kvalme og oppkast påvirker anslagsvis 80 prosent av gravide kvinner. Vanligvis på grunn av morgenkvalme, symptomene nå sin topp i løpet av første trimester av svangerskapet. Verre, kan symptomene forverres av prenatal vitaminer. Overdreven oppkast og manglende evne til å ta vitaminer må tas opp, fordi de gir deg de næringsstoffene som er nødvendige for å holde deg og barnet i livmoren friske
en.
Snakk med legen din om hvilke prenatal vitaminer du trenger for å ta daglig. I løpet av første trimester av svangerskapet, er det rimelig for legen å tilbakeholde inntaket av jern, om prenatal vitaminer er fast bestemt på å være årsaken til dine symptomer. Jern er den ernæringsmessige supplement oftest knyttet til kvalme og oppkast.
To.
Løpet av første trimester, bør du ikke slutte å ta minst 0. 4 mg folsyre, som hindrer medfødte misdannelser på babyens hjerne og ryggmarg. Hvis du tidligere har hatt en baby med hjernen eller ryggmargen defekt, en høyere dose på 4 mg daglig anbefales.
Tre.
Resume din jerntilskudd i andre trimester av svangerskapet, når symptomer på morgenkvalme forventes å avta. Du trenger minst 30 mg elementært jern daglig.
Fire.
Å unngå å utløse symptomene, ta prenatal vitaminer ved sengetid. Du kan sove gjennom den verste kvalmen.
fem.
Enten du velger å ta prenatal vitaminer etter frokost, lunsj eller middag, sørg for at du ikke spiser et tungt måltid på forhånd. Et komplett måltid distends magen, noe som gjør deg mer utsatt for kvalme og oppkast når du tar jern.
6.
Ikke ta prenatal vitaminer på tom mage, heller. Uten mat, kan stryke irritere slimhinnen i magen. Når du tar prenatal vitaminer, spise mer hyppige måltider med mindre porsjoner anbefales.
7.
Ta prenatal vitaminer med et måltid som er høy i karbohydrater og lite fett. Brus og sure drikker også redusere kvalme og oppkast.
8.
Ta jern med vitamin C. Vitamin C øker absorpsjonen rate av jern i magen. Dette reduserer sannsynligheten for magen irritasjon.
9.
Når du tar din prenatal vitaminer, unngå kvalme utløser så mye som mulig. Noen triggere inkluderer sterke lukter, mat teksturer, bevegelse, støy, varme, fuktighet og tretthet.
10.
Hvis kvalme din og oppkast fremdeles vedvarer når du tar din prenatal vitaminer, ta kontakt med fødselslege din. Hun kan foreskrive vitamin B6 (pyridoksin), metoklopramid, meclizine eller difenhydramin å lindre symptomene. Disse stoffene kan trygt gis til gravide kvinner.

Tips og advarsler


 • Emosjonell støtte under svangerskapet reduserer angst og depresjon, som kan forårsake kvalme og oppkast.
 • Når du begynner å oppleve kvalme og oppkast, fortell din fødselslege. Selv om symptomene er forventet, har legen din for å være sikker på at kvalme ikke oppstår oftere eller vare lenger enn den burde. Hun har til å utelukke hyperemesis gravidarum, som er alvorlig kvalme og oppkast som kan føre til dehydrering og dårlig vektøkning. Ikke ta medisiner eller urte kosttilskudd uten kjennskap til fødselslege din. Ikke alle stoffene er trygge for gravide. Selv vitamin A, når det tas i overkant, er vist å forårsake fosterskader.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------