Stilling: helse > influensa >

når skjemaet babyer gjør tenner?

  

Development i Baby tenner

Baby tennene begynner å danne under tannkjøttet mens barnet fremdeles er i livmoren, på ca 6 uker i fosterlivet. Rundt uke 20 i livmoren, barnets faste, voksne tennene begynner å dannes. Selv om forkalkninger på disse tennene er ikke komplett, er en baby er to sett med tenner fullt dannet under tannkjøttet når hun er født. Etter ca 1 1 /2 til 2 måneder etter fødselen, en baby tenner begynne å skjære gjennom tannkjøttet. Denne prosessen kalles tenner og kan fortsette frem til fylte tre.

Hva gjør du når babyer Form Tenner

Det er normalt for babyer å bli grinete eller masete mens de får tenner. Hvis barnet begynner å gråte for tilsynelatende uten grunn, det er en sjanse for at han har tenner som vokser i, spesielt hvis han er minst 1 måned gammel. Hvis barnet ikke ser ut til å ha noen tenner etter 2 måneder, ikke bli skremt. Mange barn tennene bryter frem i sitt eget tempo, det er derfor barna også begynner å miste sin baby tenner på ulike tidspunkter. Hvis barnet ditt har problemer med tenner, fryse en vaskeklut eller bitering og la barnet til å suge og tygge på den. Dette vil bidra til å redusere hevelse og slipper trykket på babyens tannkjøtt.

Varsler om Babies Forming Teeth

Hvis babyen er flere måneder gammel og det er fortsatt ingen tegn til baby tenner kommer i, se barnelege. Han eller hun kan ta røntgen for å se det som holder babyen tennene fra å komme i. I noen babyer, er den voksne tennene ikke er dannet under tannkjøttet etter fødselen. Dessverre betyr dette at den voksne tennene aldri vil danne. Legen kan ta en X-ray for å avgjøre om barnet har voksne tennene under henne tannkjøtt. Hvis barnet ditt kjører feber eller skrikende ukontrollert mens tenner, gå til lege eller sykehus umiddelbart.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------