Stilling: helse > influensa >

tidlige uvanlig tegn på graviditet

   Det er tider i livet når du ønsker å vite noe før heller enn senere. Graviditet er en av de gangene for mange kvinner. Selv om du kanskje ikke vite sikkert til du ser en lege, er det noen tidlige tegn på graviditet som kan hjelpe deg å kjenne det før enda en savnet perioden

Conception Skilt

Ikke alle kvinner opplever kvalme under svangerskapet, men mange gjør rapporten syke følelser i magen i løpet av en dag eller to etter unnfangelsen. Føler seg dårlig for en del av en dag, eller for mer enn en dag kan være et tegn på at du har unnfanget.

Implantasjon skilt

Implantasjon vanligvis oppstår alt fra 6 til 12 dager etter unnfangelsen. Noen kvinner opplever spotting når det befruktede egget er implantert i veggen av livmor. Den liten blødning er ikke skadelig, og er et tidlig symptom som kan være lett oversett.

Fysisk Skilt

Noen kvinner opplever fysiske endringer som kan være bare merkbar hvis lette etter. Blodårer i brystene kan bli mørkere, kan brystvortene blir mørkere og huden kan synes å gløde. Noen kvinner har disse skiltene selv så tidlig som noen dager til en graviditet.

Andre tegn

En veldig vanlig tegn på tidlig graviditet er en metallisk smak i munnen. Mange kvinner oppgir å ha dette skiltet så tidlig som dagen etter unnfangelsen. Smaken er vanskelig å bli kvitt, og vil komme tilbake kort tid etter tannpuss og bruk av munnvann.

Hensyn

Har noen av disse tegnene er ikke å bli tenkt på som en bekreftelse av svangerskapet, men heller noe som kan hjelpe deg å gjenkjenne graviditet tidlig. Mange kvinner vil ha en av flere av disse tegnene, og ikke bli gravid. Den eneste måten å være sikker på er å ha en pålitelig graviditetstest og bli vurdert av legen din.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------