Stilling: helse > influensa >

hvordan å bruke vitaminer og mineraler for å lindre PMS

  Har du lider av PMS? Her er fire vitaminer og mineraler som kan gi deg noen lettelse
en.
Hvis du opplever premenstruelle syndrom (PMS), så er du i godt selskap. Mer enn sytti-fem prosent av kvinner opplever noen symptomer på dette svært vanlig syndrom. Symptomer på PMS kan variere fra irritabilitet og depresjon til abdominal oppblåsthet, mat cravings, og vektøkning. Mens du kan oppleve lindring av noen PMS-symptomer ved å ta over-the-counter anti-inflammatorisk medisiner som Advil, vil dette gjøre noe for humørsvingninger, søvnløshet, og oppblåsthet som er så ofte oppleves med denne tilstanden. Heldigvis, har studier vist at enkelte vitaminer og mineraler kan brukes til å hindre PMS. Her er tre å vurdere:.
2
Magnesium
Magnesium bidrar ikke bare til å kontrollere blodtrykket og bygge sterkere bein, ser det ut til å redusere symptomene på PMS , spesielt humørsvingninger. En studie publisert i Clinical Drug Undersøkelser viste at kvinner som tok en 250 mg. magnesium supplement i tre måneder opplevd en betydelig reduksjon i sine PMS symptomer. En forholdsregel-høye doser av magnesium kan føre til diaré, så ikke gå over den anbefalte dosen.
tre.
Calcium
En studie publisert i American Journal of Obstetrics og gynekologi viste at supplere med 1. 200 milligram kalsium hver dag kan redusere symptomene på PMS med opptil halvparten. Form av kalsium brukte var kalsiumkarbonat som er lett å finne i de fleste apoteker og helsekost.
Fire.
Vitamin B6
Studier har vist at doser av vitamin B6 spenner fra femti milligram til flere hundre milligram per dag kan være effektiv i å kontrollere PMS symptomer, spesielt humørsvingninger og depressive type symptomer. Selv om femti milligram per dag av vitamin B6 kan være verdt et forsøk, doser over 100 milligram per dag kan føre til nerve toksisitet. I tillegg ble mange av studier gjort med vitamin B6 og PMS dårlig utformet som kan virke inn på effektiviteten av denne vitamin. Den beste løsningen kan være å øke inntaket av vitamin B6 gjennom kosten. Noen gode kilder inkluderer hele korn korn, tunfisk, bananer, kylling bryst, og leveren.
Fem.
Vitamin E
En dobbelt-blind studie viste at supplere med 400 I. U. av vitamin E per dag reduserte symptomer på PMS. Dette er gode nyheter, men vær klar over at en annen studie viste at pasienter som suppleres med mer enn 400 IE av vitamin E på en daglig basis hadde en økt risiko for total dødelighet. Dette er et annet vitamin som er best oppnås gjennom kosthold heller enn kosttilskudd.

Tips og advarsler


 • alltid snakke med legen din før du tar noen vitamin eller andre kosttilskudd for behandling av denne tilstanden.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------