Stilling: helse > influensa >

hvordan å lære seks fakta om næringsstoffer tap som følge av næringsmiddelproduksjon

   Her i USA, når vi besøker våre supermarked, synes alt å male et bilde av ren ernæring når vi surfer på aisles, med den nesten endeløse valgene. Spørsmålet, "hva er den sanne verdien av de matvarer?" Vi var alltid fortalt av mamma, "spise alle grønnsakene", spesielt de som er rå. Men er dette så gyldig som det en gang var

trenger du:?
Noe kunnskap om ernæring


en
markedsføring Hype og Reality
. .
Vi er daglig bombardert med TV-reklamer og til og med mediene hevdet at dette eller hint mat, frukt eller grønnsaker kan redusere mulige utbruddet av noen sykdommer. Da våre foreldre prodded oss til å rense våre plater, det sikkert hadde noen troverdig mening.
På den tiden, matforedling var fortsatt en ganske ny del av det totale mat levering system fra gården eller slakteriet. I dag har det blitt "den" betyr å levere maten til bordet vårt.
To.
Så, hvilke endringer har funnet sted siden den industrielle revolusjon?

Økt bruk av kunstgjødsel fra jordbruket
Siden begynnelsen av den industrielle revolusjon her i U. S. , begynte bøndene å bruke kunstgjødsel og finne mer overskudd i metoden har økt sin bruk siden da til nå forårsaker mange naturlige mineralske tap.
Økt bruk av hermetisering for de fleste av våre matvarer
løpet av årene siden begynnelse hermetisering, har industrien mistet en stor andel av næringsstoffene fra oppvarming og matlaging prosessen. All frukt og grønnsaker miste en del ernæring i oppvarming (Canning) prosess.
Innføring av mat bestråling til langt større bruk i dag
Siden den ble innført her i U. S. i midten av 1950-tallet, har bestråling vokst i bruk over hele verden. Vi blir fortalt at 30-80% av næringsstoffene går tapt i prosessen, i noen tilfeller, mer enn i hermetisering. Så spise rå grønnsaker gir oss ikke de næringsstoffene de en gang gjorde. Bestråling også ødelegger enzymer som hjelper fordøyelsen, forårsaker våre bukspyttkjertelen til å jobbe hardere.
Tre.
Økt bruk av tilsetningsstoffer til våre matvarer
Enten de er konserveringsmidler eller konditorfarge, condition agenter eller rett og slett ekte mat erstatninger, hydrogenering av oljer, de alle har noen effekt på den ernæringsmessige verdien av maten vår.
Mye større tilgjengelighet av Forberedt frosne middager
Med mange supermarkeder bærer mer og mer forberedt frosset "TV" middager, er forbrukeren får mindre og mindre næring fra hver på grunn av den høye behandling blir brukt i produksjonen sin.
GM (Genmodifisering) av noen frø
Siden starten av GM av noen frø i 1990 som ville bære sine egne insektmiddel insektmidler for å beskytte anlegget, påvirker næringsstoffene i disse høstet avlinger.
Alt i alt, våre høstet matvarer inneholder ikke i nærheten av nyttige næringsstoffer de en gang gjorde. Hva kan vi gjøre? Øke vår egen mat økologisk i vår bakgård.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------