Stilling: helse > influensa >

hvordan diagnostisere svineinfluensa symptomer

  Den Svineinfluensa er en sykdom i luftveiene forårsaket av et luftbåret virus. Svineinfluensaen kan spres fra menneske til menneske når en smittet person hoster eller nyser.
Den luftbårne bakterier kan inhaleres av en frisk person ved å være i umiddelbar nærhet med noen som er smittet. Bakteriene kan også bli plukket opp av berøre noe som er infisert, og deretter ta på øyne, nese eller munn
Følg denne fremgangsmåten for å diagnostisere hvis du har kontrakt på Swine Flu
en.
~ Se etter første tegn på svineinfluensa ~
De første symptomene på svineinfluensa omfatter hoste, manglende appetitt og sløvhet. Feber over 100 grader Fahrenheit er typisk.
To.
~ Se for Advanced tegn på svineinfluensa ~
Som infeksjonen fremskritt, vil noen mennesker oppleve såre hals, muskelsmerter, rennende nese, oppkast, kvalme og diaré.
tre.
~ ringe legen ~
Hvis du opplever mange av symptomene nevnt i trinn 1 og 2, må du kontakte lege for å diskutere om influensa behandling eller testing anbefales. Se "Advarsler" nedenfor mer informasjon.
Fire.
~ Endelig diagnose av en lege ~
Bare en lege kan diagnostisere svineinfluensa ved å kjøre tester. Det er to tester som er utført til hjelp i bekreftelse på en diagnose.
Begge testene krever en prøve av sekreter fra nese og munn (kjent som en nese og hals vattpinnen) og må testes i de første 24-72 timer etter første symptomene vises
5
~ Bekreft Riktig Test Prøvepreparering prosedyrer blir fulgt ~
For klinikere:. .

Per CDC, Skaffe nasal vask /aspirat eller nasofaryngeale vattpinnen /aspirer. Et alternativ er en kombinert nasal bomullspinne med en orofaryngeal vattpinnen. For pasienter som er intubert, må en endotrakeal aspirer samles.
Prøver krever plassering i sterile viral transport media (VTM) og må plasseres på is, kalde omslag eller opprettholdes på 4A ¡ã C (kjøleskap) for transport til laboratoriet. Klinikere må bestille real-time RT-PCR og /eller viral kultur spesielt for Svineinfluensa A (H1N1) virus. Kontakt sykehus mikrobiologiske laboratorium for ytterligere informasjon spesifikke for institusjonen din før samlingen og å advare laboratoriet dirctor /personalet på innkommende prøven.
Sikre alt personell håndtering prøver er iført PPE.

Tips og advarsler


 • umiddelbar legehjelp er nødvendig for barn som viser tegn til symptomene som er oppført i trinn 1, 2 ~ og ~ en av følgende: (1) Flu symptomer ser ut til å bli bedre, men da tilbake med verre hoste og feber (2) blålig farge av huden (3) Troubled, Fast Breathing (4) ønsker ikke å drikke (5) Feber og utslett (6) Å nekte å bli holdt på grunn av irritabilitet(7) Problemer med å våkne opp eller lite samspill
 • umiddelbar legehjelp er nødvendig for voksne som viser tegn til symptomer som er oppført i trinn 1, 2 ~ og ~ en av følgende: (1) Plutselig forvirring eller svimmelhet ( 2) kortpustethet eller pusteproblemer (3) Vedvarende, alvorlig oppkast (4) Trykk eller smerter i magen eller brystet
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------