Stilling: helse > influensa >

hvordan du kan beskytte deg mot svineinfluensa (influensa)

   Som mor, jeg pleier ikke bli fanget opp med hysteri eller nasjonale nyheter. Jeg pleier å holde for meg selv, men når jeg flokken om denne svineinfluensa, tenkte jeg at jeg skulle utdanne meg selv om emnet. Du bør også gjøre det samme. Denne artikkelen viser deg hvordan du kan unngå å bli syk med litt gammeldagse remedier

Du trenger:. .
Vitamin C (500 mg)
Såpe.
Warm Water.
Dusj.
Massevis av væske (vann eller juice).


en.
Å holde fra å få noen form for influensa er å holde rent. Ta dusjer hver dag (ikke badekar). Å være ren er den viktigste delen av å holde virus kommer inn i kroppen gjennom kontakt.
To.
Ikke kutt nesen eller øret hår. Jeg forstår at vi alle ønsker å være velstelte. Men nesen og øret hår er der for å fange og holde ting ut. Hårene kombinert med slim fellen partikler og uønskede ting kommer inn i kroppen. Kroppen vet hva den gjør.
Tre.
Drikk mye væske. Hold deg unna brus brus som dette setter mer karbon i kroppen din og du må være så frisk som du kan være. Drikk mye appelsin juice, vann, mørke drue juice som disse har naturlig antitoxitants. Drikker mye væske vil holde kroppen fungerer som den skal. Forsikre deg om at tisse er klart. Hvis det ikke er, drikke mer væske. Ikke drikk så mye at du blir syk.
Fire.
Ta vitamin C 500 mg. Vitamin C forbedrer immunforsvaret, få den klar for inntrengere.
Fem.
Vask hendene minst en gang i timen. Holde hendene rene er probebly ditt beste forsvar. Du berører alt og noen influensa virus kan leve utenfor kroppen i 2 timer eller mer. Så å holde hendene rene er den beste måten å unngå å bli syk.
6.
Hold hånden sanitizer med deg hele tiden. Bruk den etter bruk av offentlige toaletter, telefoner, førerhus, dører og slikt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------