Stilling: helse > influensa >

hvordan du kan unngå svin influensa utbrudd

  Det er alt over nyhetene, er svineinfluensa feiende Mexico, og det ledes på vår måte med flere bekreftede tilfeller hver dag. Denne artikkelen vil fortelle deg hva du trenger å vite om svineinfluensa, hvor det er spredt, og hvordan du kan unngå det

Du trenger:. .
Hand Soap
Kirurgiske maske.


en.
Først Off, Hva er Swine Flu?
Denne spesielle stamme av svin influensa er en mutert versjon. Vanligvis svineinfluensa overføres direkte til mennesker av griser. I denne versjonen, siden griser er mottakelige for både menneske og fuglar (fugl) influensa, har viruset mutert, og inneholder alle tre stammer i ett. Enda verre er viruset også i stand til å spre seg ved person til person kontakt, noe som gjør det mer farlig siden ingen kontakt med griser er nødvendig
2
Hvilket fører til:. . Hvordan får jeg det?
Du kan få svineinfluensa fra en gris direkte, fra enkelte objekt som er forurenset av en syk gris, eller fra menneske til menneske kontakt med en smittet person. Mye som vanlig influensa kan du få det fra en smittet person hoster eller nyser på deg eller noe du tar. Du kan ikke få svineinfluensa av svinekjøtt produkter. Alle spor av svineinfluensa blir drept når svinekjøtt er tilberedt til en indre temperatur på 160 grader.
Tre.
Hva kan jeg gjøre for å unngå Swine Flu?
Det beste forsvar er gode prosedyrer for håndvask. Noen mennesker, spesielt de som har reist eller reiser til og fra Mexico har begynt iført munnbind. Holde seg innendørs, begrense mengden av mennesker du kommer i kontakt med, spesielt de som viser symptomer.
Fire.
Hva er symptomene?
Symptomer på svineinfluensa er de samme som vanlig influensa, herunder plutselig feber, muskelsmerter, hoste og ekstrem utmattelse. Svineinfluensa vil føre til økt diaré og oppkast i tillegg. Vær sikker på at du forteller legen din om du nylig har reist til Mexico, eller har vært i kontakt med en person som har.

Tips og advarsler


 • Den sesongmessige influensa shot beskytter ikke mot svineinfluensa.
 • Som med alle virus de mest utsatte er barn og eldre
 • Dette viruset har allerede forårsaket mer enn 80 dødsfall i Mexico, og sickened tusen mer. Beskytt deg selv og se en lege umiddelbart dersom symptomer oppstår.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------