Stilling: helse > influensa >

hvordan du kan unngå svineinfluensa i familien din

  Den svin influensa trusselen har rystet noen land med frykt. Med mange meksikanske institusjoner fullstendig avslått og begge tilfeller og dødsfall fra svin influensa framvoksende her i USA, lurer du kanskje på hvordan du kan unngå det dødelige viruset. Her er måter å unngå eksponering for influensa og redusere risikoen for å få det selv om du er utsatt
en.
Begrens TRAVEL.
Vær sikker på å undersøke alle land du planlegger å besøke. Sørg for at svineinfluensa-viruset ikke har nådd at landet ennå, og at deres medisinske tjenester er forberedt på å behandle det hvis den gjør. Hvis dette ikke blir en epidemi, kan viruset komme mens du er på besøk. Se de neste trinnene for flere forslag.
To.
GET THE TAMIFLU SHOT
Mange tror dette anti-viral medisin har positive potensial. Informasjon utvikler seg raskt så ta kontakt med legen din. Den har en blanding av flere forskjellige dyr tilnærmingene inkludert fugl og svin. Hvis du må reise, snakke med legen din om å bruke denne vaksinen som et forebyggende.
Tre.
TA vanlig influensa UNNGÅELSE FORHOLDSREGLER.
Det er noen vanlige fornuftig ting du kan gjøre for å unngå influensa virus. Unngå frequenting offentlige steder som er lett forurenset, for eksempel offentlig transport. Vaske hendene og desinfisere overflater før du berører dem. Bruk rensemiddel på dagligvarebutikken handlekurven eller handlevognen før du bruker dem. Hold en hånd sanitizer i vesken eller kofferten og bruker dem regelmessig. Ikke legg hendene på øynene eller munnen.
Fire.
VÆRE AT BARN OG FAMILIE medlemmer følger disse forslagene.
Barn kan ofte motstå vaske sine hender, eller ved hjelp av hånd rensemidler. Kjøp små barn en skummende såpe som gjør håndvask enkelt. Det hjelper noen barn til å synge alfabetet sang mens vaske sine hender for å holde dem vaske hendene lenge nok til å løsne mulig viral infisert materiale fra sine hender. Hold en lett anvendt og tørket desinfeksjonsmiddel på hånden. Den svin influensa-viruset sprer seg på samme måte som enhver annen influensa.
Fem.
UNNGÅ svinegårder, klappe dyreparker, OG ANDRE DYR BASERT ATTRAKSJONAR TIL svineinfluensa trusselen er lavere.
Bare bruk sunn fornuft og ikke gå til de stedene der svineinfluensa er mest sannsynlig å spre seg til den raskeste. Hvis du gå på veggen prøve å finne familievennlige aktiviteter utendørs unna store bestander av mennesker. Ta lange turer på en campingbil bane, eller tenke ut din egen familie mini-road tur.

Tips og advarsler


 • Holde orden på lokale nyheter og influensa sporing web steder (se hvordan du kan unngå influensa i relaterte artikler) å vite når svineinfluensaen sprer seg i ditt område.
 • Ikke slutte å kjøpe svinekjøtt produkter. Viruset er ikke spredt gjennom kokt kjøtt. Cook din svinekjøtt til 160 grader som alltid, og det vil bli fint.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------