Stilling: helse > influensa >

hvordan du styrer svineinfluensa med håndvask

  Den mest grunnleggende og viktigste redskap i å forebygge spredning av sykdom og smitte er å vaske hendene. Denne enkle hygiene praksis blir mer kritisk under en epidemi som spredning av svineinfluensa i 2009. I løpet av situasjoner som dette blir det enda mer kritisk til å vaske hendene flere ganger om dagen
en.
Den korrekte måten å vaske hendene, er først våte hendene med varmt til varmt vann og såpe. Skrubbe hendene sammen for å skape et skum. Sørg for å skrubbe alle flater av hendene, inkludert ryggen, ikke bare i håndflatene. Ikke glem å få mellom fingrene.
To.
Hold skrubbe hendene i minst 20 sekunder. En god måte å måle tiden er å synge en kort låt som "Happy Birthday" eller "ABC Song". Hold en neglebørste på vasken for å rengjøre under neglene. Hold tappekran håndtakene rene for å unngå spredning av bakterier på den måten også.
Tre.
Hvis du er i en situasjon hvor det ikke er mulig å vaske hendene, bruke en alkohol-basert hånd rensemiddel. Bruk ca en teskje størrelse beløp og gni alle overflater i hendene til den er tørr. Hold en flaske med deg eller i bilen for enkel tilgang.

Tips og advarsler


 • Vask hendene før du tilbereder mat, spesielt når du arbeider med rått kjøtt.
 • Vask hendene før du spiser.
 • Vask hendene etter bruk av badet eller bytte bleier.
 • Vask hendene etter nysing, hoster eller blåser nesen.
 • Se en lege hvis du opplever Swine Flu symptomer.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------