Stilling: helse > influensa >

hvordan man kan forebygge svineinfluensa (svin influensa) og kjenner symptomene

   For tiden er det et stort utbrudd av svineinfluensa. Denne artikkelen er her for deg og din familie og venner til å lære deg hva Swine Flu er, hvordan du kan forhindre det, og hvordan du kan vite om du har symptomene
en.
I dette første skritt ville jeg gjerne at du skal lære hva Svineinfluensa er slik at du kan få vite om det og vet hva det er. Svineinfluensa er en luftveissykdom oftest funnet i griser. I det siste ikke mange mennesker noen gang har hatt svineinfluensa. Men det er mulig for et menneske å bli infisert. Denne nye strand av svineinfluensa er å skremme folk i de sørlige statene og Mexico, fordi denne nye tråden kan bli en epidemi utbrudd. Vær oppmerksom på at svineinfluensa er smittsomt og kan spres fra menneske til menneske lett.
To.
Jeg vil gjerne du skal vite at det har vært utbrudd av svineinfluensa i USA Stater. Jeg vil gjerne fortelle deg om dette nettsted som lar deg spore det siste utbrudd i USA, er nettstedet: http://www. cdc. gov /swineflu /investigation. htm. Per i dag (27. april 2009) New York har den mest utbrudd av svineinfluensa med det antall smittede opptil 28 kjente. Den nest mest utbrudd i en tilstand akkurat nå er California med 7 tilfeller. Kansas og Texas har begge to tilfeller og Ohio som nå er kjent for å ha ett tilfelle også. Hvis du går til de ovennevnte nettside som jeg ga i dette trinnet, vil du se et diagram på deres web-side som vil gi deg daglige oppdaterte tall så vel som mer nyttig informasjon.
tre.
I dette trinnet jeg vil omfatte trinnene på hvordan å unngå å bli den Swine Flu. Disse trinnene kan bli funnet på CDC nettsiden, så vel. Følg disse trinnene for å holde familien din trygg: 1. Hvis du hoster eller nyser kan du dekke til munn og nese med en vev, og deretter kaste i vevet etter at du har brukt den. 2. Vask hendene når du nyser eller hoster grundig, sier CDC også at du kan bruke alkohol type hånd rengjøringsmidler, de er også effektive. Tre. Unngå å berøre dine øyne, nese eller munn, vil dette bidra til å forhindre spredning av bakterier. 4. Prøv å holde seg borte fra folk som er nysing eller hosting. Det er en god sjanse for at de kunne være smittet av svineinfluensa. og til slutt fem. Hvis du blir syk, vil CDC gjerne for deg å bo hjemme i sengen, ikke risikerer å gå på skole eller arbeid fordi denne epidemien kan bli katastrofale dersom den sprer seg. Også hvis du berører noe som andre mennesker vanligvis touch liker dørhåndtak etc. Vask hendene så snart som mulig etterpå . . . Du har kanskje sett på TV-nyhetene at mange mennesker i Mexico er iført støvmaske, er dette faktisk en veldig god idé å bidra til å stoppe spredningen, kan beskyttelsesbriller være en annen måte å beskytte deg selv fra å bli syk. Bakterier meste inn i kroppen din gjennom munn, nese og øyne.
Fire.
Nå vil jeg gjerne for deg å vite av tegn og symptomer på å ha Svineinfluensa, og disse er : hosting, nysing, feber, sår hals, hodepine, frysninger, tretthet, og smerter i kroppen. Den Svineinfluensa er mye som den vanlige influensa så langt som symptomer går.
Fem.
Er Swine Flu farlig? Ja, har svineinfluensaen blitt kjent for å forårsake dødsfall med personer som har eller har hatt kroniske medisinske tilstander. Svineinfluensaen kan også potensielt gjøre respirasjonssvikt og lungebetennelse bli verre. En av de dårlige ting om denne infeksjonen, er at du kan smitte noen en dag før symptomene dukker opp, og inntil 7 dager etter at symptomene er borte, så kan du fortsette å vaske hendene selv om du ikke har symptomer på svin . Flu
6
VIKTIG STEP ::::
Hvis barna viser ett av følgende symptomer, oppsøke lege så snart som mulig:. Hurtig pust, problemer med å puste, blåaktig hudfarge, dehydrering eller ikke drikker nok væske, ikke våkne, ikke samhandler eller ør, hvis barnet er irratable og ønsker ikke å bli holdt, Flu symptomene forsvinner eller forbedre, men feber eller hoste kommer tilbake verre, eller om barnet lider av et utslett med feber. . . Igjen dersom barnet lider noen av de ovennevnte symptomene, ikke nøl med å få dem medisinsk assistanse så snart som mulig
7
VIKTIG TRINN:!. :::
Dette trinnet er for de voksne, hvis du eller noen andre voksne i familien din har en eller flere av følgende symptomer søke medisinsk assistanse så snart som mulig: pustevansker, kortpustethet, smerte i brystet eller magen, trykk i brystet eller magen, plutselig svimmelhet , Forvirring, kraftig oppkast, eller vedvarende oppkast. Igjen hvis du har noen av symptomene nevnt over må du søke lege så snart som mulig!
8.
Jeg håper denne artikkelen var i stand til å informere og opplyse deg om Swine Flu, Vær forsiktig og ta vare! Vennligst besøk CDC nettsted for mer informasjon. Hold deg lege i tankene dersom noen av disse symptomene oppstår.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------