Stilling: helse > influensa >

hvordan unngå hoste, forkjølelse og influensa bakterier

  Vinter offisielt begynner på datoen for vintersolverv, eller som regel rundt den 21. eller 22 desember på den nordlige halvkule. Den fryktede bakterier og bakterier som forårsaker forkjølelse, hoste, influensa og en rekke andre sykdommer er vanligvis mye mer aktive i kaldt vær. Det er ikke alltid mulig å unngå dem. Du kan, imidlertid, stable odds mye høyere i din egen og din families gunst ved å ta mange enkle forholdsregler for å unngå å plukke opp eller passerer på bakterier og bakterier som gjør oss syke og ødelegge ferien og vintermoro.

Du trenger:
Vevene
. Beroligende Facial Lotion.
Enkel å Lage Comfort Foods, Supper.
Regelmessig Porsjoner av vitamin C /Orange Juice.
Passende Vaksiner for influensa, lungebetennelse.
Passende Hoste, forkjølelse, influensa medisiner.
Antibakteriell Hand Lotion og Wash MobiltelefoniDesinfiserende spray og rensemidler.
Disponibel rensekluter /papirhåndklær.
Disponibel Sanitær Hansker eller gummihansker.
Plastposer for avfallsbeholdere.


en.
Behold en tilførsel av vev klar til bruk når du er på kontoret eller arbeidsplass, ute i offentligheten, eller hjemme,. Vær klar til å bruke dem til å dekke munnen, få et nys eller gi et rent én til noen andre. Hvis du bruker en masse av vev, må du også ha tilgjengelig en beroligende ansikts fuktighetskrem for å minimere Rudolph Røde nosed Reinsdyr utseende. Tross alt, ville du heller være Santa Claus eller en av hjelperne, ikke sant?
To.
Ta vare på din helse på forhånd, få skikkelig hvile og ernæring. Spis riktig og ta vitaminer når det er nødvendig eller anbefalt av legen din. Ikke overse vitamin C. Appelsinjuice og ferske appelsiner er en stor kilde.
Tre.
Spør legen din og få de anbefalte influensa og /eller lungebetennelse skutt og noen råd om hva bestemte forholdsregler å ta.

fire.
Plukk opp ny tilførsel av over-the-counter hoste, forkjølelse og influensa medisiner på forhånd slik at du ikke trenger å løpe ut på shopping en inopportune tidspunkt.

5.
Få din komfort matvarer stk som er enkle å tilberede og spise når du er syk. Makaroni og ost, urte te og honning, frosne middager, og hermetiske eller frosne supper er gode å ha på hånden. Kylling suppe har tradisjonelt vært en svært velsmakende middel for forkjølelse med lunger.
6.
Holde på hånden antibakteriell håndkrem, håndvask, desinfiserende spray og rengjøringsmidler, og disponibel vaskefiller eller tørkepapir . Disse vil bidra til å gjøre opp et arsenal av forsvar mot bakterier og bakterier. Rengjør alle overflater og spesielt håndtak som brukes daglig. Aldri nøle med å bruke en vev eller papir håndkle til å slå kraner på eller av og spesielt dører i offentlige toaletter.
7.
Bruk engangs sanitær hansker eller gummihansker ved rengjøring for å beskytte huden på hendene fra alle sterke rengjøringsmidler. Dette er spesielt viktig om vinteren vær eller når du, eller noen du er rundt er syk, da dette fører til mer rengjøring nødvendig enn normalt.
8.
Bruk plastposer til linje avfallsbeholdere til redusere noen kontakt med brukt vev og andre elementer som havnen bakterier eller bakterier.

Tips og advarsler


 • alltid eller ta med en lue, votter, skjerf og støvler. Vintervær kan endre seg fort i løpet av kort tid.
 • Legg alle nødvendige vinteren produkter til bilen din før været blir farlig.
 • Aldri nøl med å kontakte legen din eller få tak i andre egnede helserelaterte bistand når det er nødvendig.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------