Stilling: helse > influensa >

spedbarn influensa symptomer

   Avgjøre om barnet ditt viser symptomer på å ha influensa kan være vanskelig. De kan synes å ha en viral sykdom, kulde eller virker veldig trøtt og sløv og ikke kunne spise så vel som vanlig

Time. Ramme

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, oktober til februar er vanligvis kjent som «influensasesongen» (se Ressurser nedenfor). I løpet av denne tiden spedbarn er mer sannsynlig å bli utsatt for influensa.

Identification

Infant influensa symptomer inkluderer en plutselig høy feber av 101 grader eller høyere, frysninger og tretthet etterfulgt av pusteproblemer, som en tørr hoste og en rennende nese. Ytterligere spedbarn influensa symptomer kan være magesmerter, diaré, dårlig matlyst, hovne kjertler og sår hals.

Misforståelse

Hvis barnet ditt har luftveissymptomer som hoste og lunger som underlag før høy feber, de sannsynligvis har en kald stedet for influensa.

Forebygging /løsning

The American Pediatric Association anbefaler at alle barn i alderen seks måneder gammel til 19 år bør få en årlig influensavaksinering (se Ressurser nedenfor). Hold barnet borte fra områder nær kontakt som skoler og barnehage eller rundt familiemedlemmer som kan ha influensa utbrudd.

Advarsel

Den influensa er svært farlig for spedbarn og babyer under to år. Spedbarn som får influensa vil sannsynligvis må overvåkes og behandles på sykehus. Influensaviruset proliferates i nært hold, og noen som har viruset er smittsomt én dag før symptomene begynner og fem dager etter.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------