Stilling: helse > smerte >

Hvordan hjelper en biff en svart øye?

  

Kort forklart

Sette en biff på et blått øye hjelper ikke svart øye å helbrede på noen måte. Faktisk kan det være farlig, ettersom biff er rå og potensielt hjem til fiendtlige bakterier. Putting noe slikt på sprukket hud eller åpne kan være skadelig for helsen din! Beklager til alle dem som kan ha mottatt denne "rette" i det siste, sannheten er, helbredet du alt på din egen (og du kastet bort en god biff).

Men Vent -! Steak Jobbet for meg

I den gamle tegneserier, er biff slo inn på ansiktet av en skadet karakter å bidra til å helbrede en svart øye. Biff vises alltid frisk og rå. Denne type ting ville aldri virkelig har hjulpet en bit. Men noen mennesker som sverger til biff ikke innse at det var faktisk med på den sorte øyet var kaldt-så de vanligvis ta en biff ut av fryseren, og trykk den mot øyet. I dette tilfellet, til det kalde handlinger få hevelsen ned. Biff i seg selv ikke gjør noe, og kunne til og med være skadelig.

The Real Utbedring

Når man behandler et blått øye, er den mest nyttig middel trolig å pakke is på den for å få ned hevelsen, så ta det med ro en stund. Tar litt mildt anti-inflammatoriske medisiner kanskje ikke være en dårlig idé, heller. Såret vil helbrede seg selv raskt. Hvis du må bruke en biff, sørg for at den er frosset (så godt som is) og pakket i en pose eller annet materiale som kan forhindre at huden fra faktisk å komme i kontakt med kjøttet selv.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------