Stilling: helse > smerte >

Hvordan vite når blæren smerte er alvorlig

  Blæren smerter kan være skremmende og kan være et symptom på en alvorlig tilstand. Mens mild blæren smerter kan være forårsaket ved å holde urinen i lang tid eller av en lett helbredelig blæren infeksjon, hvis du lider av blæren smerte er det viktig å vite når det er alvorlig

Du trenger:.
multivitaminer.
bomull sokker.
silke pyjamas.
Massøren.
vann.


en.
Undersøk urinen for misfarging og mengde. Mørknet urin eller et fall i mengden av urin som produseres, ledsaget av blæren smerter, kan være symptomer på kreft, urinveisinfeksjoner og blærekatarr, og bør alltid sjekkes ut av lege.
to.
Se etter andre mageplager, som oppblåsthet, testikkel smerter, vaginal bule eller rektal smerte. Hvis du har noen av disse ledsagende symptomer, mest sannsynlig blæren smerten er alvorlig. Se en medisinsk faglig umiddelbart.
Tre.
Merke til regularitet eller abnormitet av avføring nøye, som overdreven avføring ledsages av blæren smerter kan være et tegn på et alvorlig problem. Hvis du har hyppig avføring, søke profesjonell hjelp. Hvis du opplever færre avføring, kan blæren smertene skyldes forstoppelse. Først vurdere å ta en mild fiber avførende, og hvis symptomene ikke er sterkt redusert i en 24 timers periode se en lege.
Fire.
Monitor effekten av blæren smerte behandlinger. Hvis du tar medisiner for en blære-eller urinveisinfeksjon, bør du se lindring av symptomene dine innen 24 timer. Søke videre behandling hvis en løsning ikke hjelper med smerter, da dette kan være et tegn på et mer alvorlig problem.

Tips og advarsler


 • Denne veiledningen er på ingen måte ment å erstatte legens behandling eller råd. Blæren smerte er ofte et symptom på et alvorlig problem. Hvis du opplever repeterte smerter, eller smerter som varer mer enn 48 timer, se din lege for en full sjekk-opp.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------