Stilling: helse > smerte >

hva er naproxen brukes til?

   Naproxen er et vanlig legemiddel distribueres i pilleform og som regel tilgjengelig på resept. Det er relativt billig og har mange bruksområder som kan dra nytte menn og kvinner. Hvis du har noen av symptomene nedenfor, kan du finne Naproxen er den rette medisinen for deg

Funksjon

Naproxen brukes til å hjelpe flere symptomer som smerte, menstruasjonssmerter, feber, gikt, Revmatoid artritt, tendinitt, bursitt, Bekhterevs sykdom, betennelser, slitasjegikt og psoriasisartritt. Folk har også brukt den til andre symptomer inkludert ikke-menstruasjonssmerter, hodepine og svimmelhet.

Typer

Naproxen kan kjøpes i sin rene form eller som en blanding og markedsføres under forskjellige navn. Disse navnene er Naprelan, Proxen, Anaprox, Naprogesic, Naprosyn, Miranax, Synflex og Aleve. Aleve er den lett tilgjengelige smerte medisin som er rettet mot dagligdagse smerter.

Historie

Naproxen ble innført som Naprosyn i 1976. Det var rent et reseptbelagt legemiddel, og deretter elementer av at narkotika ble introdusert som Anaprox i 1980. Anaprox inneholder naproxen natrium og er ikke bare fullt naproxen. Aleve, den første over-the-counter form av stoffet, ble satt på butikkhyllene i 1994.

Advarsel

Bruk av Naproxen i lange perioder kunne øke bivirkninger, inkludert risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag . Andre bekymringer med p-piller ligger i magen, fordi Naproxen kan forårsake mage blødninger og i noen tilfeller selv sette hull i magen. Du burde se en lege eller dra til legevakten hvis ekstreme mage-eller brystsmerter oppstår fra å bruke Naproxen.

Hensyn

For menstruasjonssmerter, kan du ta aspirin, ibuprofen og navn merker som Midol. For leddgikt, er det over-the-counter legemidler som Tylenol, Datril Extra Strength og Tempra. Du bør kontakte legen din før du tar noen medisiner, inkludert Naproxen.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------