Stilling: helse > smerte >

hvordan å behandle hysterisk amblyopi

  Hysterisk amblyopi oppstår ofte når et øye ikke blir brukt nok. Denne tilstanden er mest vanlig i barndommen, og er noen ganger referert til som å ha en "lat øye. " Dette fører til det ene øyet til å bli svakere, og kan føre til synstap i det angrepne øyet. Men, med tidlig behandling, kan det synstap forhindres
en.
Be legen om å forskrive briller. Ved hjelp av briller kan forbedre fokusere på dine svake øyet. Legen vil skrive en resept for briller og overvåke utviklingen for å sikre deres effektivitet.
to.
Vurder å bruke en patch. Selv om de fleste pasientene er ikke glad i denne behandlingen, kan det være affektive i trening den svake øyet. Den sterke øyet er dekket med en patch, som tvinger den svake øyet til å jobbe hardere. Dette styrker øyet som lider av hysterisk amblyopi. Plasteret må brukes i opptil et år.
Tre.
Tren svake øyet daglig. Legen din kan forskrive øvelser som vil styrke dine svake øyet. Når gjøres jevnlig, kan disse øvelsene trene øynene til å arbeide sammen.
fire.
Bruk medisiner for å styrke dine svake øyet. Putting øyedråper eller salve i den sterke øyet vil føre til uklart syn. Dette vil styrke de svake øyet ved å gjøre den jobbe hardere.
Fem.
Diskuter korrigerende kirurgi. Kirurgi er effektiv ved rette utseendet på de svake øyet. Det fremmer også rehabilitering av øyet, fordi det bidrar til å gjøre begge øynene jobber sammen.

Tips og advarsler


 • Monitor fremdriften nøye. Hvis hysteriske ambloyopia ikke ut til å bli stadig bedre med behandling, bør du kontakte lege. Du vil noen ganger må prøve flere behandlinger før å finne en effektiv metode for ditt tilfelle.
 • Ikke vær redd for å bytte leger. Hvis du er i tvil om legens anbefalinger, ikke vær redd for å få en ny mulighet eller bytte omsorg. Hver lege har en annen filosofi om behandling, og det er viktig å finne en som du er komfortabel med.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------