Stilling: helse > smerte >

hvordan å gjenkjenne tegn på smerte killer avhengighet

   Når en person er i smerte, det er ingenting som smertestillende for å gjøre det lettere å fungere igjen. Dessverre har smertestillende ikke løse problemet, så etter hvert at resepten går ut og smertene tilbake. Fordi smertestillende er fysisk og psykisk vanedannende, vil folk som er avhengige av dem gjøre omtrent hva som helst for å få tak i dem igjen. Følg denne fremgangsmåten for å se om du tror du kan bli avhengig av smertestillende
en.
Vær ærlig med deg selv. Hvis du har tatt smertestillende og tror at du kanskje har et problem, har du sannsynligvis gjør.
To.
Spør få deg selv om det irriterer deg hvis dine venner eller familie gjøre kommentarer om narkotikabruk. Å være defensive er et tegn på at du kanskje har et problem.
Tre.
Avgjøre om du føler deg skyldig om din bruk av smertestillende. Dette er et annet tegn på at du kan være avhengige eller flytte mot avhengighet.
Fire.
Tenk etter om du noen gang har brukt smertestillende på en høyere dose enn foreskrevet. Har du brukt dem til å vekke om morgenen eller gå å sove om natten? Dette er alle tegn på økende toleranse for effekten av medisinen, noe som kan føre til avhengighet.
Fem.
Kontakt legen din hvis du tror du kan bli avhengig av smertestillende. Det finnes en rekke ting som kan gjøres for å hjelpe deg, avhengig av hvor langt du har kommet. Ting er ikke til å bli bedre av seg selv, så det er viktig at du er ærlig med deg selv og ta skritt for å løse problemet.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------