Stilling: helse > smerte >

hvordan å håndtere smerte under fødsel

  Arbeiderpartiet er forskjellig for hver kvinne og hver graviditet. Lær om den naturlige prosessen kroppen din går gjennom under fødselen og bestemme hvordan du vil fødselen babyen

Du trenger:.
Menn badekåper
. Nightgowns.
Women's badekåper.
Aromaterapi Candles.
Massører.
Tannbørster.
Tannkrem.
Tannkrem.


en.
Lytt til kroppen din. Følg nøye med på rier og se om de utvikler en rytme. De fleste sammentrekningene starter som en innstramming i korsryggen og stråler til forsiden av buken. Noen sammentrekningene starter på toppen av livmor og reise nedover magen.
To.
Juster miljøet. Hvis du er i stand til å være hjemme for de første stadiene av arbeidskraft, sørg for at du er i et stille og fredelig sted. Har noen ta seg av eldre barn -. Ut av huset hvis det er mulig
3
Ha birthing planen klar for anlegget ansatte slik at de vet hva slags miljø du foretrekker
fire.
Flytt rundt. Gravity er et flott hjelpemiddel i birthing et barn. Gå rundt huset, eller, hvis du føler deg opp til det, gå en tur utenfor. Walk hallene på sykehuset hvis du ikke er koblet til skjermer. Sørg for at fødselen partneren er med deg hele tiden.
Fem.
Eksperimenter med posisjoner. Ha en liste over mulige posisjoner du ønsker å prøve. Få på hender og knær og rock frem og tilbake. Krangel på kanten av sengen. Ligg på din side. Sitt i en balje med varmt vann eller i dusjen. Rock i en gyngestol.
6.
Har partneren din massere deg. Mottrykk på ryggen bidrar til å lindre ryggsmerter under fødselen. Varme og kjøleelementer kan hjelpe også.
7.
Roll en uåpnet boks med brus eller en tennisball på korsryggen. Lære noen teknikker i birthing klassen eller fra fødselen bøker.
8.
Focus. Ha en favoritt objekt å fokusere på. Se inn din partners øyne. Stirre på en lys. Lukk øynene og gjøre visualisering øvelser. Konsentrer deg om noe før de kontraksjon (smerte) passerer.
9.
Pust. Moan. La forfriskende, avslappende vibrasjoner flytte opp fra magen og inn i stemmebåndene. Hold tone og pitch lav.
10.
Overvåk sammentrekninger. Hvis du er koblet til en fosterets skjerm, har partneren din forteller deg når riene toppen og ned, slik at du vet når det verste er over. Konsentrer deg om en sammentrekning av gangen.
11.
Spis og drikk. Hold energien opp og urinere ofte. Hold deg til lys, høy energi mat og klare væsker. Noen birthing fasiliteter vil bare tillate deg isen sjetonger før etter levering. Sjekk med dem før du starter gumlet i arbeids-og fødestua.
12.
Ta smertestillende medikamenter. Hvis du har prøvd og kan ikke holde ut smerten ved fødselen, spør leverandøren om smertestillende medikamenter. Det er lurt å vite hvilke medisiner er tilgjengelig før arbeid og dine følelser om å ta dem. Selv om du har valgt naturlig fødsel, vil du ikke vet hva du kan forvente av kropp og sinn til du er i fødestua. Alle kvinner har en annen terskel for smerte. Lytt og svare på kroppen din.

Tips og advarsler


 • Ta en fødsel klasse. Du vil lære vital informasjon om hvordan fødselen skjer og hva du kan forvente fra kroppen din.
 • Lag en fødsel plan. Forutse ting som gjør at du føler deg komfortabel og de tingene som ikke. Gi en kopi av planen til leverandøren din og har din partner til å gi en til sykepleierne ved ankomst. Hold en for deg selv.
 • Forvent det uventede. Hvis du trodde du ønsker en bestemt posisjon, duft eller sang, og nå er du ikke, gå med det.
 • Fortell din partner og leverandør hva du vil. Hvis du vil stille og mørkt, krever det. Hvis du vil at partneren å holde av telefonen, og ved din side, be ham gå av telefonen. Dette handler om deg og babyen din.
 • Det er en god ide for deg og din partner til å være kunnskapsrik om hvordan du utfører en nødsituasjon fødsel, skulle behovet oppstå på ditt hjem eller på vei til fødselen anlegget .
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------