Stilling: helse > smerte >

hvordan å lage hjemmelagde mascara

  Making hjemmelaget mascara er alle naturlige og kan spare deg for penger. Men, siden produktet er brukt på øynene, er det viktig å være forsiktig. Hvis du ikke blander en ny gruppe med mascara ofte, kan bakterier bygge opp forårsaker infeksjon

Du trenger:.
Castor oilMineral øyenskygge Aloe veraEyelash børster


1 <. . br>
Opprette mascara for de med mørke vipper. Hvis vippene er allerede mørkt, kan du bruke caster olje som mascara. Kjøp en ren pensel, dypp den i ricinusolje og gjelder for piskeslag. Etter at oljen er brukt, bruker en øyenvippe papiljott å forlenge vippene.
To.
Bruk øyenskygge og aloe vera. Bland en svart mineral øyenskygge med en spiseskje av aloe vera. Dette gjør en tykk pasta du kan bruke som mascara. Bruk en ren pensel til å påføre produktet på vippene.
Tre.
Bland små porsjoner om gangen. Når du ringer hjemmelaget mascara er det viktig å blande små serier. Fordi uten konserveringsmidler, er bakterier mer sannsynlig å vokse i naturlig mascara.
Fire.
Bruk en ny applikator ukentlig. For å minimere sjansen for bakterier infeksjon, bruk en ny applikator ukentlig. Hvis du blander en ny batch og endre applikatoren på samme dag vil det gjøre prosessen enklere.
Fem.
Overvåk øyet området nøye. Selv om mange enkeltpersoner har færre problemer med hjemmelaget mascara, er det viktig å se området nøye for tegn på irritasjon. Se etter overdreven rødhet og hevelse rundt øynene.

Tips og advarsler


 • Kjøp ditt ingrediensene i bulk. En stor fordel med å lage din egen mascara er å spare penger. Kjøpe ingredienser i bulk, men bland små serier ukentlig.
 • Hold deg unna kjemikalier i ingrediensene. Hvis målet ditt er å skape et naturlig produkt, bruk øyet skygger og ingredienser som er økologisk og ikke tilsatt kjemikalier. Dette vil sikre at maskara er alt naturlig.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------