Stilling: helse > smerte >

hvordan å samarbeide med en tale og språk patolog

   A Speech-språk patologen (SLP) er en profesjonell opplært til å bistå mennesker i alle aldre med tale lidelser og vansker. Når flere terapier eller behandlinger er nødvendig for en pasient, noen ganger er det gunstig å bruke metoder fra andre behandlinger for å øke fungerer. Når andre terapeuter som arbeider med en individuell samarbeide med SLT, er pasienten mer sannsynlig å få positiv utvikling
en.
Møt opp. Planlegg et første møte slik at alle er komfortable og kjenner de store plan og mål. Dette er en flott mulighet til å dele ideer eller vellykket tidligere erfaringer med pasienten. Dersom arbeider med et barn, gå over leksjon planer. Gå over pasientens mål, både kort og lang sikt, og bestemme den beste måten å takle dem sammen.
To.
Diskuter mål. Finn ut hva SLP mener er den beste tilnærmingen til å innlemme tale terapi i den andre behandlinger eller sider ved behandlingen. Ved å tilføre små mengder av tale patolog lærdom til andre aktiviteter, kan det SLP jobbe mer intenst med tale under økter, og konsekvent fremgang kan gjøres mellom avtaler.
Tre.
Se på barnets tidsplan og aktiviteter for å finne ut hvor språkpatolog ideer passform. Mange ganger, å legge en forventning om språk til en eksisterende aktivitet er en fin måte å ekspandere på tale terapi.
Fire.
Følg opp med SLP med tilbakemeldinger. Hold kontakten, slik at hver av partene kjenner pasientens umiddelbare fremdrift eller bekymringer. Dette fører til bedre forberedelse og bedre bruk av tid når pasienten er i terapi. Hvis det er noen større problemer, planlegger et møte for å diskutere dem. Eventuelle bekymringer om pasienten skal være stemt så snart de dukker opp. Regelmessig tilbakemelding sikrer at SLP har riktig diagnose og plan for behandling.
Fem.
Planlegg regelmessige møter. Når det terapeutiske planene er på plass, fortsatt ha regelmessige møter for å diskutere fremdrift og mål. Re-evaluere og diskutere bedre måter å gjøre ting som ikke fungerer, og dele ideer om aktiviteter som var vellykket.
6.
Be om hjelp. Hvis erfaring med talen mål mangler, be SLP for hjelp. Den SLP kan komme til å skygge under en vanlig sesjon å demonstrere teknikker. Trening er enkelt når SLP blir involvert og ønsker å hjelpe.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------