Stilling: helse > smerte >

hvordan å skape et trygt miljø for eldre som bor alene

  Mange Seniorer, besteforeldre, eldre foreldre ønsker å bo i sitt eget hjem så lenge de kan. De elsker de minner som bor i huset deres. Det finnes mange verktøy og lever hjelpemidler tilgjengelig i dag som vil bidra til å holde seniorer trygg og lykkelig i sine hjem. Litt planlegging og oppsett er nødvendig å gjøre det til en lykkelig bekymringsfritt erfaring
en.
Sikkerhet først. Hold trygg med en akutt medisinsk alarmutstyr. Det finnes mange typer beredskap varsling enheter tilgjengelig for seniorer. Disse enhetene er slitt som armbånd, halskjeder eller klokker. Dersom en nødsituasjon oppstår hjelp er bare en trykknapp unna. For en liten månedlig avgift frykten for å falle og ikke klare å stå opp er eliminert.
To.
Enkel tilgang. Sett en nøkkel lås boks på utsiden døren knute av deres hjem. Koden til låsen boksen kan gis ut til akutt personlige eller andre som trenger å gå inn og ut av huset. Den nødtelefon person vil kunne gi akutt arbeiderne koden for å få tilgang til huset.
tre.
Organiser en daglig samtale sjekk i. Det er selskaper som har daglig sjekk ins for personer som bor hjemme. Hvis din kjære savner en daglig sjekker inn vil du bli varslet om at noe kunne være galt. Du kan også sette opp en telefon abonnement med dine søsken eller venner. Hver ukedag noen skal være ansvarlig for å kalle din kjære til å se på ham eller henne. Dette er en enkel rutine å gjøre hvis det er delt mellom familiemedlemmene.
Fire.
Har måltider levert. Frokost, lunsj, middag, blir alle lei av matlaging og koking for den ene er litt kjedelig. Plan for å ha noen måltider levert til din kjære hjem. Mange lokalsamfunn tilby Meals on Wheels program. Dette kan være daglig eller ukentlig. Hvis du liker mat, forberede ekstra porsjoner som kan fryses og deretter raskt varmes i mikrobølgeovn.
Fem.
Organiser hjelpe til med vår rengjøring. Hvert hus må ha en god vår rengjøring og litt vedlikehold. Sett en plan for å holde huset i god form, enten ved å ansette rengjøring hjelp eller ha en våropprydding fest der alle får sammen for å gran opp din kjæres hus. Finn en god handyman for mindre reparasjoner.
6.
Dekorer i ferien. Hva kan være en bedre gave da hjelpe til med å sette opp alle disse favoritt dekorasjoner? Planlegg å hjelpe dekorere tidlig i sesongen, og deretter igjen etter nyttår Holiday å ta dem gjort.
7.
Opprett et sertifikat for shopping, ærender, huset holder etc. for besteforeldre . De vil gjerne se at du er tilgjengelig for å hjelpe dem hvis de trenger det. Da jeg var først gift vi ga sertifikater for husholdningenes hjelp til min svigerfamilie. De likte våre tjenester, og jeg likte å lære om dem. Det var den beste gaven de fikk.

Tips og advarsler


 • Sett opp en plan for nødstilfelle tilgang til huset.
 • en daglig sjekk i.
 • Organiser familiemedlemmer til å hjelpe med prosjekter.
 • Fjern så mye rot fra hjemmet som mulig.
 • Hvis du føler deg som bor alene på hjemmet har blitt utrygge velger å flytte til en senior levende senter.
 • De varierer fra Independent leiligheter til Deltok omsorg.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------