Stilling: helse > smerte >

hvordan de skal overleve en identitetskrise

  Noen ganger finner vi oss veldig fjernt fra det livet vi trodde å ha. Noen ganger livet kaster oss ødeleggende nyheter og vi er tvunget til å akseptere umulige situasjoner. Når livet forandrer plutselig på grunn av dødsfall, skilsmisse, tap av jobb, eller sykdom, kan vi befinner oss midt i en identitetskrise. Når våre forventninger til egen endring, kan vi finne oss sliter med å finne veien tilbake. Les videre for å finne ut hvordan du gjør nettopp det

Du trenger:.
Emosjonell støtte
Tålmodighet.
Positive Påvirkninger.
Faith.


en.
EVALUATE din nåværende situasjon. Definer forventninger andre har av deg. Når du vet hva andre kreve eller forvente fra deg, er det mye lettere å omdefinere livet ditt. Mener at det er i din makt for å opprettholde en strukturert tilværelse på tross av ødeleggelsene. Når din følelse av selv synes å ha forsvunnet, reflektere over gamle bilder og brev. Liste tidligere prestasjoner, store eller små. Husk hvem du var . . . og minne deg selv at du er fortsatt den personen.
to.
ACCEPT din situasjon. Tillat deg selv å velte seg i selvmedlidenhet, men ikke holde nede i mer enn 24 timer. Bestem deg for å være sterk, og du vil finne styrke. Tro på Gud, og han vil holde hånden din.
Tre.
PLAN å gjøre situasjonen utholdelig. Uansett hva det er, om sykdom, død eller skilsmisse, må du planlegger å gjøre ting så positiv som mulig. Gi deg selv tillatelse til å nyte en favoritt aktivitet eller mat en gang i uken. Klapp deg selv på ryggen for noen visning av mot. Hvis du er misfornøyd med jobben din eller opphold, ta nødvendige skritt for å endre dette. Mesteparten av tiden, lage en plan er det vanskeligste trinnet. Når implementert, vil du gi deg selv med struktur.
Fire.
Implementere planen (e) for fremtiden. Omgi deg med støttende og positive mennesker. Vi er sosiale vesener, og er direkte berørt av stemninger av andre. Til selvhjelp er det et par ting du kan gjøre for å slå usikkerhet, frykt og angst:
Send selv en epost hver kveld, og tilbyr støtte som du ville til en "venn" og skjønner ' t sjekk til i morgen. Du kan sende deg et løft med en eller flere av disse meldingene:. . .
Alt vil bli bra
Bare Tro
Livet er bra
Du er verdifull .
saken du til andre.
En annen måte å øke selv er å skrive meldinger i kalenderen eller planleggeren. Bruk morsomme klistremerker og lyse farger. Minn deg selv å håndtere gjelden, og bo på toppen av tidsfrister.
Ta en dag av gangen, og modig finne veien tilbake. Du kan gjøre det!

Tips og advarsler


 • Hvis du har barn, fortelle dem du elsker dem hver dag. Vie 5 minutter per dag, til hvert barn, gi dem din fulle oppmerksomhet. Aldri trekke seg tilbake fra barna, selv om du ønsker å trekke seg fra resten av verden.
 • Ikke gi opp. ALDRI gi opp.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------