Stilling: helse > smerte >

hvordan du bygger din immunforsvaret

  Det kan skje hvor som helst, du er minding din egen virksomhet og plutselig noen nyser på deg. Du ser og merker sine røde øyne og rennende nese, og føler at du selv begynner å få panikk-du har for mye å gjøre, og du kan ikke råd til å bli syk. Febrilsk, kjører du til å finne et sted du kan vaske hendene med håp om å vaske bort bakteriene.
Selv om de fleste bare tenker på sykdom i vinterhalvåret, er det viktig å huske at du kan bli syk når som helst av året. Ditt beste forsvar mot sykdom er et sterkt, sunt immunforsvar. Dette er spesielt viktig for personer som arbeider i sykehus, skoler, restauranter, og ethvert annet offentlig sted hvor det er mye kontakt med mennesker. Enten du immunsystem har blitt kompromittert på grunn av en usunn livsstil, en vanlig sykdom, eller en alvorlig sykdom, er det mange måter å bygge det

Du trenger:.
Vitamin supplementWater

<. br> 1.
Drikk minst 8 glass vann om dagen (64 gram). Vann er en viktig ingrediens i væsker som finnes i kroppen, så det er ingen overraskelse at det er viktig å et sunt immunsystem. Det hjelper leveren og nyrene fungerer, Flushing ut urenheter som ellers ville være skadelig. Dehydrering kan ikke bare ha negative effekter på immunforsvaret, men kan også være dødelig om lov til å komme alvorlig nivåer.
To.
Spis et sunt kosthold. Som vann, fant næringsstoffer i enkelte matvarer er nødvendig for å opprettholde en sunn kropp. Noen matvarer som er bra for å bygge et immunsystem er: hele korn, som bygg, havre, hel hvete brød, og linfrø, rå eller dampede grønnsaker, spesielt de som er mørke grønne, og frukt. , Særlig sitrus varianter og bær. Matvarer som inneholder mye fiber er bra for å skylle ut fordøyelsessystemet.
I tillegg til å spise sunn mat, er det viktig å eliminere usunn mat. Den største fienden av en sunn kropp er sukker, særlig hvitt, raffinert sukker. Andre matvarer for å unngå er koffein, trans-fett, animalsk fett, og alkohol.
Tre.
Slutte å røyke! Hvis du er en røyker, uansett hvor ofte du tenner opp, må du avslutte. Tobakk og kjemikalier i sigaretter er svært skadelig for immunforsvaret. Flere studier har vist at røykere får syke lettere, og være syk lenger enn ikke-røykerne.
Fire.
Ta en hensiktsmessig supplement for å forsyne kroppen med et løft av vitaminer og mineraler. Den mest omtalte immune byggmesteren er vitamin C, men vitaminene D og E, samt sink og magnesium, er også svært viktig. Det finnes mange forskjellige typer kosttilskudd, noen spesifikt rettet mot å styrke immunforsvaret, og selv om en kvalitet vitamin kan noen ganger være på den dyre siden, er det verdt investeringen.
fem.
Tren regelmessig. Dette betyr ikke at du må kjøpe en gym medlemskap og tilbringe timer løping og løfte vekter hver dag. Det betyr imidlertid at du bør gjøre noen form for fysisk aktivitet minst 30 minutter om dagen.
Trening kan omfatte rask gange, hoppe tau, trapper, hopping knekt, eller til og med skrubbing av kjøkkengulv på hendene og knærne. Det viktige er at aktiviteten fører pulsen til å øke og forbli økt for den valgte tidsperiode. Hvis du ikke er vant til å være aktive, begynne å gjøre en lavintensiv aktivitet, og som tiden går, øker intensiteten og tempoet.
6.
Slapp av, hvile, og unngå stress så mye som mulig. Overraskende, er en av de beste årsakene til et svakt immunforsvar stress. Studier har vist at folk som bor høyt stress liv og er nedslitt tendens til å bli syk enklere enn mer avslappet mennesker.
Mange jobber er stressende og, mens du ikke kan være i stand til å endre det, kan du iverksette tiltak for å redusere virkningen det har på deg. Noen måter å de-stress inkluderer lytte til beroligende musikk, ta et varmt bad, drikke et glass vin, lese en bok, få en massasje, og ta en tur.
også sikker på at du får en riktig mengde søvn hver natt (7 til 9 timer) slik at du kan takle dagen uten å føle utslitt og irritabel.

Tips og advarsler


 • Hvis du lever for tiden en usunn livsstil, og disse trinnene høres overveldende, ikke motet. Start ut små og gradvis innføre endringer. For eksempel, begynner å ta et supplement og drikker mer vann. Sakte begynner å kutte ned på mengden av søtsaker og fett du spiser mens du, på samme tid, legger en grønnsak eller to til kosthold. Øk aktivitetsnivået gradvis, og starter med små handlinger som parkeringsplass litt lenger vekk fra døren, eller ta trappene i stedet for heisen. Etter hvert som du blir mer komfortabel, begynner en vandrende regime rundt kjøpesenter eller en park. Som med enhver endring, er det viktigste at du holder deg motivert og plukke deg opp hvis du faller. Du vil være glad du tok utfordringen, og kroppen din vil takke deg ved å belønne deg med en sunn, sterk systemet.
 • Sjekk med legen din før du starter noen treningsprogram eller gjøre noen plutselige, drastiske endringer i kostholdet ditt . Hvis du bruker noen medisiner eller har noen helsemessige forhold, må du huske å stille en medisinsk faglig før du starter et supplement.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------