Stilling: helse > smerte >

hvordan du gjør din perioden lettere

  Ingen kvinne nyter å ha henne perioden, men har en tyngre periode genererer en enda større stønn fra kvinner over hele verden. Den medisinske betegnelsen på en periode som innebærer overdreven blødning er menoragi. En tung periode er en som varer lenger enn en uke, påvirker ditt daglige liv og inkluderer blodpropp. Heldigvis er det noen ting en kvinne kan gjøre for å lette sin menstruasjonsblødning

Du trenger:. .
Spritserviett sprøyte


en
oppsøke lege. for å utelukke andre helseproblemer som kan være årsaken kraftig blødning i løpet av syklusen. Fibroider, endometriose og bekkeninfeksjon er noen forhold forbundet med tunge perioder.
To.
Snakk med legen din om å gå på prevensjon. P-piller hjelpe til å regulere mensen og få deg til å ha kortere, lettere perioder.
Tre.
Øvelse konsekvent. Den sunnere kroppen din er, jo mer vanlig og lettere menstruasjonen vil bli.
Fire.
Ta vitaminer. Vitaminer vil også gjøre kroppen sunnere, og i sin tur regulere menstruasjonen.
Fem.
Endre pad eller tampong hver 2 til 3 timer. Selv om dette ikke faktisk vil gjøre perioden lettere, vil du føle deg som om det er lettere.
6.
Betrakt en hysterektomi. Noen kvinner med tunge perioder opt for denne operasjonen å eliminere deres periode. Dette er imidlertid kirurgi for kvinner som er ferdig med å få barn eller ikke ønsker å ha noen.

Tips og advarsler


 • Bruk en høyere absorpsjonsevne pad eller tamponger når perioden er tyngre.
 • Ikke prøv noen medisiner før rådført seg med lege.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------