Stilling: helse > smerte >

hvordan du kan hjelpe aldrende foreldre

   Dette kan være en dyster artikkel, men sannheten er, alle bør vite denne informasjonen. Jeg har mistet begge mine foreldre, min far 12 år siden og min mor bare 2 år, 1 måned siden. Min mor hadde hjertesvikt, kombinert med Diabetes. Jeg så henne gå fra en pulserende, livlige spitfire til et skall av en kvinne dypt deprimert. Hun bodde hos meg, så jeg måtte ha all informasjon som Leger nødvendig for å prøve og redde livet hennes. Dessverre, hadde min søster og jeg å ta min mor ut av livet støtte til slutt, sender henne å være med hennes eneste ekte kjærlighet, min far.
Ingen er alltid beredt for sykdom, men jeg håper du følger disse tipsene

Du trenger:.
Notebook


en
. .
Leger navn-Dette er svært viktig å ha så du kan gi en historie om den aldrende foreldrenes helse
2
Liste av allergi -. . Kan bety forskjellen mellom liv og død , bokstavelig talt. Skriv ned alle allergier og holde. Dette er spesielt viktig dersom en av dine aldrende foreldrene er allergisk mot medisinering-penicillin, for eksempel
3
Advance direktiver -. . Dette er en tøff, men det er godt å vite hva dine foreldre ønsker er knyttet til liv-støtte.
4
Liste over medisiner og alle tillegg. -Dette er bra å vite slik at legene kan vurdere hvordan å gi behandling og ikke samhandle ugunstig med dagens medisiner
fem.
Religiøse overbevisninger-Ved blodoverføringer, kan dette være en avgjørende faktor
6
Forsikring Carrier -. . Kjenn navnet på foreldrenes helseforsikring tilbydere og sin politikk tall
7
Før operasjoner eller store medisinske prosedyrer -. . Spesielt hvis en pacemaker eller defibrillator ble satt inn.
8
Daily vaner -. Hvis foreldre røkte eller drakk, gi denne informasjonen til legen
.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------