Stilling: helse > smerte >

hvordan du kan overvinne negative tenkning

  Sinnet er veldig kraftig. Statistikk viser at vi behandler ca 40. 000 tanker per minutt. Våre tanker består av energi, og når vi skal fokusere vår energi mot en negativ kraft, inviterer vi negativitet inn i våre liv. Følgende er skritt i å hjelpe til å overvinne negative tenkning, slik at du kan ha en mer overflod oppfylle liv

trenger Du:!.
En villig ånd
Troen på at forandring er mulig.


en.
1-Avdekk alle de uløste emosjonelle problemer som bor i din ånd. Arbeidet med å få de følelsene løst og lukket. Hvis du fremdeles havn harme eller sinne mot en person eller en situasjon, tilgi den personen, og deretter tilgi deg selv. Bønn, meditasjon og visualisering kan hjelpe med dette trinnet.
To.
2-Alltid være bevisst på hva du tenker. Å hjelpe med dette, ha en strikk rundt håndleddet slik at når negative tanker krype inn i hodet ditt, kan du knipse strikken mot håndleddet og tenke for deg selv "SNAP OUT OF IT!" Dette er en flott metode for kontrollere dine tanker.
tre.
3-Prøv å ikke være hard mot deg selv. Hvis du glemmer noe eller gjør en feil, er det ok. Ikke praksis negative selvsnakk i hodet ditt. Hvis du gjør en feil, fortell deg selv "Jeg skal gjøre bedre neste gang" istedenfor "hvorfor gjorde du det feil?" Vi har full kontroll over våre tanker, og hvis vi er klar over hva vi tenker hele tiden, kan vi bedre fokusere på det som er nyttig å underbevisstheten vår vs hva som er negativt.
fire.
4-Practice visualisering minst 3 ganger per uke. Sett deg ned i et rolig sted og lukk øynene. Visualiser deg selv i en positiv lykkelig atmosfære. Uansett hva det er engstelig eller spent om, ser situasjonen bedre. Ser for deg selv som en glad person akseptere de velsignelser som din Spirituelle Veilederen har brakt til livet ditt.
Fem.
5-Hver morgen, se i speilet og si høyt en positiv bekreftelse til deg selv . Du kan si "jeg er vakker!" eller "Jeg er vellykket i alle som jeg gjør", eller hva du velger å si. Din underbevissthet kan omprogrammeres hvis du holder deg med denne metoden hver eneste dag. Det tar ca 3 til 6 måneder å re-programmere dine tanker på en positiv bølgelengde.
6.
6-Vær tålmodig og hold deg til det!

Tips og advarsler


 • Det tar tid å gjøre endringer
 • Vær tålmodig
 • hold deg til den!
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------