Stilling: helse > smerte >

hvordan finne en god frisør

  Ingenting er mer skremmende enn å forlate en salong i tårer fordi en hårklipp du bare betalt gode penger for er horrible, og ikke det du ba om. Så hvis du er på utkikk etter en ny frisør, må du gjøre leksene dine før du prøver noen nye. Hvis du har engstelse om å prøve noen nye å klippe håret, ta de nødvendige skritt for å undersøke ulike salonger og frisører i ditt område før du gjør en avtale. Jo mer forskning du gjør, jo mer komfortabel du kan være når du bruker en ny frisør.

Hvordan finne et Budget Hårstylist


en
Finn ut hva budsjettet er for hårklipp. . Er du villig til å bruke $ 15 eller $ 100 for en ny frisyre? Dette vil avgjøre hva slags stylister du trenger å søke etter.
To.
Hvis du er ute etter et budsjett hårklipp, gå til salonger som ikke krever avtaler som Sportsclips eller Supercuts. Oftest kan kutt kjøres fra $ 15 til $ 30 per hårklipp.
Tre.
Ring salongen på forhånd og beskrive type kutt du leter etter. Fortell resepsjonisten hva slags hår du har. Forklar hvis du ønsker en bob, lang lag, en fade eller annen trendy stil. Fortell resepsjonisten hvis du har rett, krøllete eller afrikansk-amerikansk hår. Hver stylist vil få sin spesialitet.
Fire.
Sett en konsultasjon avtale med stylist anbefalt av resepsjonisten. Ta et bilde av kuttet du ønsker og snakke med stylist. Spør deg selv om du er komfortabel med å stole på denne personen med å kjøre stilen du har valgt.

Hvordan velge en High-End Stylist


en.
Se etter stiler du liker på andre når shopping eller spise ute. Ikke vær sjenert til å spørre noen hvor de får hos frisøren. De fleste vil bli smigret og gi deg navnet på stylisten sin.
To.
Ring en high-end hotellet i ditt område og be om å snakke med concierge. Spør dem hva salong hun anbefaler, og om hun kan anbefale en bestemt stylist. Som oftest er disse concierger svært koblet i samfunnet og vil gi gode referanser.
tre.
Se etter anbefalinger for high-end stylister i trendy magasiner som Lucky eller Elle. De vil ofte nevner high-end stylister i forskjellige byer.
Fire.
Be om en konsultasjon med de foreslåtte stylist før du gjør en avtale. Ta bilder av hva slags stil du er ute etter.
Fem.
Be om å se en portefølje av frisør du ønsker å bruke. Dyreste stylister vil ha en fotobok av stilarter de har jobbet med.

Tips og advarsler


 • Jo flere bilder og eksempler du tar med til din avtale, jo bedre er sjansene for at stylist vil utføre den stilen du ønsker.
 • Du får det du betaler for. Ikke forvent hvite hanske behandling av budsjettet frisører. Du kan fortsatt få en god hårklipp fra en stylist på budsjettet frisører, men du må være veldig konkret om hva du ønsker å få de resultatene du ønsker.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------