Stilling: helse > smerte >

hvordan utvikle en finger nail sopp?

  

Hva Fungus Looks Like

Hvis neglen er merkelig farget, (ikke rosa) og fortykket, bryter lett eller er misdannet, og noen ganger også gir deg smerter, er det sannsynlig at du har en spiker sopp som kalles onychomycosis. Hvis du har hendene i vann mye du er mest sannsynlig å få denne tilstanden fordi denne soppen liker varme, fuktige omgivelser. Mens noen kan få onychomycosis, er det mer vanlig i eldre over 60 år, spesielt hvis den eldre personen er diabetiker eller har sirkulasjons sykdom. Denne tilstanden er ekstremt sjelden hos barn likevel.

Ikke del Towels

Hvis du bruker mye tid med hendene i vann er det mer sannsynlig å utvikle sopp negl infeksjoner. Også, hvis en persons immunsystem er svekket av sykdom er han nok ikke kommer til å være i stand til å bekjempe sopp-infeksjoner, så han trenger å bli beskyttet. Ikke del vaskekluter eller håndklær som dette er en perfekt måte å formidle den soppen fra en person til den neste.

Noen tips for Prevention

klippe neglene korte og holde dem på den måten er nyttig så vel som noe som gjør at du filen ned noen tykke områder som du ser på spikeren. Ikke bruk andres neglefil eller Emery bord og lignende, hvis du har en spiker med sopp, ikke bruk de samme verktøyene på den andre neglene som du brukte på den. En annen idé er å ta med egen manikyr verktøy hjemmefra når du har neglene profesjonelt velstelt, så du ikke blir jobbet på med de samme verktøyene som de andre som kom før deg. Bruk alltid gummihansker når du vasker oppvasken for hånd, eller for andre typer vått arbeid.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------