Stilling: helse > smerte >

hvordan vite om du vil kvalifisere for individuelle helseforsikring i Virginia

  Individuell Health Insurance er ganske forskjellig fra gruppe (arbeidsgiver sponset) helseforsikring. Du må kvalifisere seg for enkelte, det er du må oppfylle høyde /vekt retningslinjer, og pass anmeldelser av din nåværende helsetilstand og tidligere medisinsk historie, og med arbeide i et trygt yrke. Nøkkelen er å kjenne kvalifikasjoner, slik at du kan følge trinnene nedenfor for å kvalifisere seg for og få helseforsikring

Du trenger:. .
Datamaskin med internettilgang
nåværende høyde og vekt.
Listen av medisiner i dag og tidligere tatt.


en.
Alle individuelle helse assurandører, for å finne din kroppsmasseindeks og angi risikonivå, bruker høyde og vekt. Overgå disse retningslinjene selv av ett pund, og du er avvist. Ikke alle forsikringsselskapene bruker de samme retningslinjene, så hvis du vet er du bare over grensen og bli redusert med en transportør, sømmer det deg å prøve flere. Se avsnittet for de mer liberale retningslinjer. Hvis du får avslått på grunn av høyde /vekt retningslinjer så svaret er enkelt (selv om få resultatene nødvendig, er ikke så lett)-satt seg som mål å tape minst nok vekt til å falle under grensen for din høyde.
to.
tar for mange medisiner, eller et medikament på listen vil få deg avvist. Gå gjennom listen av medikamenter fra ressurssenteret for å se om noen av dine medisiner er på den. Arbeid med legen din for å prøve å minimere reseptbelagte narkotika bruk, og /eller utnytte mulige alternativer som kan være like effektiv som ikke er på tilbakegang listen.
Tre.
Din jobb kan påvirke din evne til å få individuell helseforsikring. Du kan ha å gjøre et valg mellom å være en eksotisk danser eller fornøyelsespark arbeidstaker og en annen jobb hvor du kan kvalifisere for den enkeltes helse. Se avsnittet for en liste over jobber som ikke er kompatible med individuelle helseforsikring.
Fire.
Dine nåværende og tidligere medisinske tilstander /historie vil påvirke din evne til å kjøpe helseforsikring. Dette er en veldig tøff situasjon for mange mennesker, fordi det er ikke noe du kan endre. Du kan ikke gjøre noe om din helse historie, og det er lite du kan gjøre med mange andre aktuelle medisinske tilstander unntatt kontrollere symptomene. Så kan du bare håpe din situasjon ikke vil få en nedgang fra forsikring bærere. Det er en liste over declinable forholdene i ressursen delen.
Fem.
Mange små ting kan legge opp for å gjøre deg en høy-risiko søkeren. Selv om du ikke er over den høyde /vekt retningslinjer, ikke ta noen medisiner på nedgangen listen, er i en relativt trygg jobb, og ikke har noen av declinable medisinske tilstander, en kombinasjon av små ting kan sette deg over toppen av risikoen grensen så langt som forsikringsselskapene er opptatt-og de vil avslå dekning til deg. Så, være flittig med alle de ovennevnte skritt-arbeide for å gå ned i vekt, redusere reseptbelagte narkotika bruk (med legen engasjement), og være konsekvent i å kontrollere noen av de aktuelle medisinske tilstander. Da søke og håpe på det beste.

Tips og advarsler


 • Hvis du vet du er i faresonen for å bli avvist, gjelder flere forsikringsselskaper på samme tid. Bruk et kredittkort for din første innbetaling (Kortet vil ikke bli belastet før du er godkjent). Hvis du tilfeldigvis være godkjent av to eller flere transportører, har du en gratis titt periode der du kan avslå å overta forsikringen. Så kan du velge den beste politikken og informere de andre du ikke aksepterer deres dekning.
 • Høyde /vekt retningslinjer kan variere med så mye som 15 kilo mer mellom ulike transportører. Kontakte en uavhengig agent er en klok ting å gjøre. Din agent kan guide deg til de beste transportører om din situasjon.
 • Ikke løgn eller uriktige opplysninger om noe på søknaden. Dette kan komme tilbake å hjemsøke deg hvis forsikringsselskapet senere finner ut om det-de kan oppheve din dekning og vil ikke være forpliktet til å betale noen krav.
 • På samme tid, presentere deg selv og din familie medlemmer på den mest positive måten. Ikke anta eller indikerer noen medisinske problemer eller historie hvis det ikke er blitt diagnostisert, eller hvis det ikke er saklig.
 • Hvis alle transportører som du søker avvise deg, har du andre alternativer. Se "Hva gjør du hvis du blir avvist" koblingen i ressursen delen.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------