Stilling: helse > smerte >

hvordan vite om en hormon ubalanse forårsaker anfall

  Mange kvinner som opplever epilepsi mistenker en sammenheng mellom deres hormoner og forekomsten av anfall. Men fordi denne teorien ikke er godt forstått, kan leger avfeie pasienter bekymringer. Imidlertid er ny forskning surfacingm og noen leger mistenker en sammenheng mellom beslag og hormoner. Selv om hormon ubalanser ikke forårsake anfall, kan de øke frekvensen av anfall episoder
en.
Be om en henvisning til en spesialist. Noen familie leger ikke er utdannet om koblingen mellom hormonelle ubalanser og beslag. En ekspert vil være best rustet til å håndtere dine bekymringer. Finn en nevroendokrin spesialist -. . En lege som er utdannet i hormonelle problemer og virkninger på hjernen
2
Spor dine anfall mønstre. Mange pasienter mistenker en hormonell link til deres anfall, men har ikke sporet forekomster av disse anfall. Hold en månedlig logge og spore dato, klokkeslett, lengde og hyppigheten av anfall.
tre.
vurdere eventuelle nylige hormonelle forandringer. Før besøke en spesialist, se etter eventuelle hormonelle mønstre på anfall log. Dette kan omfatte økt anfallshyppighet før menstruasjonssyklusen eller med utbruddet av overgangsalder.
Fire.
Vær oppmerksom på tider med stress. Opplever stress kan utløse hormonelle ubalanser i kroppen din. Figur tider med stress og deres effekt på anfall.
Fem.
Utforsk behandlingsalternativer. Selv om eksperimentelle, det finnes alternativer for å behandle anfall forårsaket av hormonelle ubalanser. Kvinner kan ta progesteron tilskudd for å redusere anfall. Også noen kvinner finne suksess ved gjennomgikk en hysterektomi, som eliminerer menstruasjonssyklusen og hormonell ubalanse.

Tips og advarsler


 • Oppsøk en ny mening hvis du ikke er ' t trygg med legen din foreslo metode for behandling. Consulting noen andre kan hjelpe deg å få innsikt i hva som vil redusere anfall.
 • Vær forsiktig hvis du er gravid. Legene mener det er en stor hormon uttak under den siste måneden av svangerskapet. Hvis du opplever anfall, kan dette være en høy risiko periode for deg. En progesteron supplement blir nå undersøkt for å bistå med dette problemet.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------