Stilling: helse > smerte >

hvordan å kjøpe kontakter online

   Det er et overveldende utvalg av kontaktlinser forhandlere å velge mellom på nettet. Men med en så viktig kjøp, hvordan vet du at du kjøper fra en anerkjent bedrift? Du ville ikke kjøpe en ny bil fra den første forhandleren du ser, så hvorfor kjøpe linser i all hast? Det lønner seg å shoppe rundt på grunn av din øyehelse og bunnlinjen
en.
Sjekk priser. Bruk nettstedet Shopping og andre nettsteder som lar deg søke etter spesifikke elementer. Disse tjenestene trekke opp alle forhandlere som selger dette elementet, herunder priser for disse elementene. Dette kan du sammenligne priser fra ulike forhandlere. Vær oppmerksom på at ikke alle forhandlere kan være inkludert på disse områdene, men disse tjenestene kan utsette deg til steder du kanskje ikke møter ellers.
To.
Dybden videre inn i selskaper du ikke kjenner med. Hvis det ikke er en stor supermakt, slik som 100-800 Kontakter, eller til og med en mye mindre navn som du kjenner, kan det være en liten operasjon med liten eller ingen varelager og ikke-eksisterende kundeservice. Kjør firmanavnet forbi Better Business Bureau for å se hva som klager, om noen, eksisterer for dette selskapet.
Tre.
Vurdere elementer i tillegg til prislappen. Pris er viktig, men det er ikke den eneste faktoren når du gjør forretninger. En litt billigere pris er ikke verdt investeringen hvis du aldri kan nå en levende person eller om shipping tar evigheter, og du trenger kontaktene med en gang.
Fire.
Se om selskapets hjemmeside er sikker og tilbyr telefon bestilling. Muligheten til å bestille via telefon vil ikke bare sette frykt for å hvile om sikkerheten for din transaksjon, men det er også et godt tegn at minst selskapet har noen bemanningen telefonene.
fem.
Research hva forsikring leverandøren tilbyr. Sjekk din plan for å se hvilke fordeler tilbys for ulike nettbutikker. Noen kan være i nettverket og kan resultere i betydelige besparelser.
Seks.
Ikke kutte hjørner. Ifølge loven må alle bedrifter bekrefte resept med legen din og gå gjennom de riktige kanaler før du bestiller. Men, kan du aldri være for forsiktig når du beskytte øynene. Sjekk om selskapets retningslinjer for retur, bare i tilfelle noe går galt.
----------------------------------
Relaterte artikkelen:
----------------------------------
Andre artikkelen:
----------------------------------