Stilling: helse > smerte >

hvordan bli en "morgenfugl"

  Få ting gjør folk sukker mer enn morgen. Husk det gamle ordtaket: "Hvis du ikke kan beat 'em, join' em?" Vel, hvis du ikke kan unnslippe morgenen, lære å elske dem. (Stopp stønnet!)

Du trenger:.
Massevis av besluttsomhet MobiltelefoniEn heftig dose av selvdisiplin.
En vekkerklokke.


en.
Bestem du ønsker å "like" morgenen. Jeg vet, dette virker umulig for noen av oss. Men ingen mengde etter en liten formel vil jobbe til du bestemmer dette er noe du faktisk ønsker. Stol på meg, jeg vet av personlig erfaring.
To.
Sett en våkner tid og holde seg til det. Det er så fristende å "sove i" i helger og på helligdager. Men dette forvirrer bare kroppen din. Ved å sette en vanlig våkner tide at du holder deg til hver dag, kan du selv være i stand til å kaste som vekkerklokke ut av vinduet, fordi kroppen din er i tråd med dine rutine.
Tre.

Inntil det vekkerklokke er borte, stå opp når den går av. Ingen får faktisk "gode" sover i mellom snooze-knappen presser. Du vil finne deg selv i en mye bedre humør hvis du bare hoppe ut av sengen. Ikke bekymre deg . . . koffein er tillatt på dette trinnet!
Fire.
Hvis du er for trøtt hver morgen, går til sengs tidligere neste natt. Finn mengden av søvn som er riktig for deg og sikre at du får det hver natt. Du kan selv finne å ha en seng tid, som du gjorde som barn, er nyttig.
Fem.
Sørg for å få rikelig med lys om morgenen. Åpne blinds. Vend på så mange lys rundt i huset. Noen mennesker, meg selv inkludert, selv finne en sollampe nyttig å få hjernen din i høygir første om morgenen.
6.
Spis! Du kan ikke forvente at kroppen til å virkelig føle stor hvis du ikke gi det litt drivstoff. Ignorer fettrik ting som smultringer og finne noe høy i protein (som egg eller meieriprodukter) og høyt i komplekse karbohydrater (en multi-korn muffin for eksempel). Disse matvarer hjelpe stimulere grå materie mellom ørene!
7.
Utvikle en rutine (som inkluderer de tingene nevnt ovenfor) og hold deg til den hver morgen. Før du vet ordet av det, vil du finne deg selv si ting som "Jeg er en morgenfugl!"

Tips og advarsler


 • For en ekstra boost , øvelse første om morgenen. Dette blir virkelig kroppen beveger seg i riktig retning
 • Husk å stimulere 5 sanser hver morgen:. . Se, høre, føle, lukte, smake og
 • Hvis finne den selv- disiplin til å følge disse trinnene virker umulig, har tenkt å gjøre noe du virkelig liker når du våkner. Dette vil gi deg enda mer motivasjon til å komme ut av sengen og kom i gang.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------