Stilling: helse > smerte >

hvordan du velger en Medigap forsikring

  Alle mennesker som er på Medicare trenger en Medigap supplerende helseforsikring plan for å sikre at deres helse er helt dekket. Denne forsikringen betaler alle utgifter som din regjering helsevesenet forsikringen ikke dekker. Regjeringen har satt standarder på disse retningslinjene, merking dem fra A til J, med A er den laveste kostnaden og minst mulig dekning. Å velge dekning som er rett fra deg, må du vite hva alternativene er
en.
Vit at Plan A inneholder kun de mest grunnleggende ekstra dekning behov. Den dekker 20 prosent copay for lege regninger og andre utgifter som Medicare forventer pasienten til å betale for. Den dekker også store sykehus regninger. Med Plan D, får du Medicare Del A fradragsberettigede betalt for også. Med resten av politikken, er det dekning for dyktige sykehjem pleie, medisinske utgifter i utlandet og reseptbelagte legemidler i varierende grad.
To.
Sammenlign politikken ved å se på hvor mye penger du vil måtte bruke på reseptbelagte legemidler. Dette er en stor regning for noen og ikke mye av en kostnad for andre. Hvis din totale narkotika utgifter er under $ 3000, for eksempel, ville du vil Plan H eller jeg, som begge tilbyr at mengden av betalingen.
Tre.
Vit at Medicare dekker bare 80 prosent av de fleste av dine medisinske tester og prosedyrer. Medigap betaler de resterende 20 prosent. Hvis du går forbi forsikret grensen for at testen eller prosedyre, vil du være ansvarlig for den gjenværende saldo. Kontroller at dekningen du velger gir den beste dekning du har råd.
Fire.
Sammenlign politikken ved å se på deres "omriss av dekning. " Du trenger å vite om din premie kostnader vil forbli den samme eller om assurandørene kan heve dem når de vil. Rising premie kostnader for eldre vanligvis er en dårlig idé siden helsemessige kostnadene generelt går opp med alderen.
Fem.
Shop rundt. Ikke bli solgt på det første du ser på. Spør om dekning som kan tilbys på faglige eller sosiale organisasjoner du er tilknyttet. Mange av disse tilbyr flotte dekning for bedre priser enn private forsikringsselskaper gjør. Spør rundt, også. Finn ut om vennene dine har dekning at de er fornøyd med så langt som en kostnad og dekning.
6.
Ikke la noen presse deg til å skrive under før du har fått alle de fakta. Selgere kan være brutalt pushy. Fortell dem før du starter som du ikke vil ta en avgjørelse i dag, og du vil ikke forandre mening. Si at du har en liste over tilbydere å sjekke ut og at du ikke vil signere før du har snakket med hver enkelt.
7.
Registrer deg for Medigap dekning innen 6 måneder å få på Medicare Del B fordi at 6 måneder er et vindu av åpen påmelding når helsemessige bekymringer vil spille ingen del i å få forsikring. Etter det, kan din helse vurderes.
Åtte.
Husk imidlertid at du kan oppgradere eller nedgradere din policy hvis du må. Ingen av disse beslutningene er skrevet i stein, så ikke ergre om dem. Gjøre lekser, få råd av venner eller en av dine barn og gjør en god dekning beslutning. Gå til regjeringens hjemmeside for mer detaljert informasjon om Medicare og Medigap forsikring og dekning. Koblingen er listet nedenfor.

Tips og advarsler


 • Gjør hjemmeleksen din. Det er en stor forskjell i politikken kostnader og dekning mellom tilbydere. Sørg for at du får mest for pengene dine.
 • Ikke la folk presse deg inn i noe. Med unntak av 6-måneders vindu tidsrom for de som har dårlig helse, er det ingen deadline.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------