Stilling: helse > smerte >

hvordan du velger en stammende behandling

  Stamming innebærer et sett av atferd, som kan omfatte repetisjon av ord eller stavelser og forlenge lyder, samtidig som en unngår visse ord. Normalt, gjentar stutterer ufrivillig første bokstav eller stavelse i et ord. Mange tilnærminger og terapier er tilgjengelige for å hjelpe en person som stamming. Men, må du velge den behandlingen som passer dine personlige behov
en.
Tenk det faktum at behandling for stamming avhenger av pasientens alvorlighetsgraden av stamming, type av stamming og alder, som ikke to pasienter er like. Vanligvis består den rette behandlingen for å kombinere flere behandlinger og teknikker.
To.
Velg en behandling som hjelper til å bygge et positivt image og fremmer positiv tenkning, siden en persons holdning forbedrer resultatene av behandlingen.
tre.
Husk at selv om avslapping teknikker har minst grad av suksess, de er ikke nok når de brukes alene. Men, når de brukes i kombinasjon med andre teknikker som luftstrøm terapier, rytmisk tale eller vokal kontroll, vil du merke en reduksjon i stamming og økt tale flyt.
fire.
Velg en electical tilnærming, som kombinerer psyko og innsikt terapi. Denne behandlingen omfatter motivasjon, identifikasjon av tale oppdrag, kommunikative stress, ordet frykt og disenzitation. Stamming pasienter har oppnådd flyt med denne tilnærmingen siden det adresser faktorer som forverrer stamming.
Fem.
Forespør om behandlingen du vurderer fokuserer på Unlearning uriktig talemåter eller på relearning hvordan man snakker. Denne typen tidlig intervensjon løfter de beste resultatene. Barn som gjennomgår denne type behandling kan eliminere en livslang stamming problem.

Tips og advarsler


 • Konvensjonelle medisiner som Haloperidol har vist tale bedring i det siste, men på grunn av bivirkninger, pasienten ofte avbryter ta det.
 • Noen pasienter slå til naturlig kosttilskudd basert forskning som viser at noen hjernen og nervøse lidelser er et resultat av ernæringsmessige mangler, som forårsaker nevrologiske lidelser.
  ----------------------------------
  Relaterte artikkelen:
  ----------------------------------
  Andre artikkelen:
  ----------------------------------